Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoć: Aerox
Punisher:
Evo update:
Kako sam jučer bio na susretu u Kninu s ekipom (Genesis, Doomsday, ivbura, Alonso, Izd) saznao sam još ponešto.
Skuter kad stanem pa ga pustim da se malo ohladi sa mjesta starta relativno dobro (iako još dosta slabo) i ubrzava dobro do 50-60km/h, čak i 70... i nakon dužeg držanja gasa vidim kako okretaji počinju padati (pada mi na pamet centralna opruga - ali dosta je snažna, žuta malossi :dontknow:) ne znam kako uspije gubiti na okretajima...
U zadnje vrijeme isto tako osjećam da mi skuter pri malom gasu ide ok, malo većem se počne ponekad gušiti (moram dati malo čoka) a sa punim gasom opet sve ok...
Sad je li to do lulice da ju ipak probam vratiti pa probati voziti s njom ili to ukazuje na usisne lamelice.
P.S. Filter zraka (red sponge) sam oprao u benzinu kad sam mijenjao karike i dihtunge...
Punisher:
Jel ima koga uopće da ovo čita ???
SlowRider:
--- Citat: Punisher - 14 Svibanj, 2007, 16:11:08 ---Jel ima koga uopće da ovo čita ???
--- Kraj citata ---
??? ??? ???
Serijala treba imati bijeli centralni, rolice 5.5gr, bijele federe kvacila ili serijske...
dinospehar1:
Dal serijska yamaha aerox ide na zadnji kotač ako si sijednemo na suvozačevo sjedalo i dodamo gasa
mislim da se motor digne na ravotežu
Punisher:
--- Citat: dinospehar1 - 15 Svibanj, 2007, 15:33:33 ---Dal serijska yamaha aerox ide na zadnji kotač ako si sijednemo na suvozačevo sjedalo i dodamo gasa
mislim da se motor digne na ravotežu
--- Kraj citata ---
Meni je dizalo na zadnje... prije :'( :'( :'(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju