Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomoć: Aerox

<< < (10/10)

Punisher:

--- Citat: IZd - 16 Svibanj, 2007, 11:50:55 ---Kako ne razumiješ što ti skuder hoće reći: "Punisher vrijeme je za novi Derbi..." :icon_thumright: :toothy10:

--- Kraj citata ---
Ma dok dođe Derbi (kad dođe, još nemam pojma) bi htio ovo namjestiti da ide kako je išao prije - barem približno...
Nije da me izluđuje to recimo da sam ga odnio na servis pa su samo neke pi**arije izvodili a ništa napravili, nego to što sam sam radio i nemam više ideje što mu je...  :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead:

IZd:
Probat ću citirati profesora Pervana: "Skuter JAMAČNO vapi za novim Derbijem"  :toothy10:

Punisher:
Jel može biti do usisnih lamelica... kad vozim na skroz malom gasu i dam full gas ne hvata odmah nego kao sa kašnjenjem...  :dontknow: :dontknow:

U zadnjih par dana ide još gore, ne znam da li ga smijem više voziti - skroz je u defektu, a da mi ne padne na pamet voziti još nekog...

:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

Ceki21:

--- Citat: Punisher - 24 Svibanj, 2007, 17:27:09 ---Jel može biti do usisnih lamelica... kad vozim na skroz malom gasu i dam full gas ne hvata odmah nego kao sa kašnjenjem...  :dontknow: :dontknow:

U zadnjih par dana ide još gore, ne znam da li ga smijem više voziti - skroz je u defektu, a da mi ne padne na pamet voziti još nekog...

:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

--- Kraj citata ---

Nepostelan frgic
Moze biti i do grijanja prijenosa, pa se remen rastegne i ne hvata odma ;)

Punisher:
Može biti do nepoštelanosti ali do grijanja prijenosa nije rezlutat da mi skuter ide uzbrdo 40 km/h...  :dontknow: :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju