Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomoć: Aerox

<< < (5/10) > >>

Punisher:

--- Citat: Mr J - 12 Svibanj, 2007, 11:52:49 ---Daj nadji Denso svjecicu...
Ako nema stavi ovu ngk obicnu od 30ak kn.

--- Kraj citata ---
Pa nju i imam - ovu koju sam jučer slikao ali eto probat ću uzeti novu ako je slučajno (mada ne vjerujem) do iskre i radi toga da mogu poslije vidjeti boju... čini mi se da kad ti jednom svjećica potamni da više neće posvijetliti  :laughing1:

Punisher:
Jel može malo pojašnjenja oko usisnih lamelica - kako to radi...
Onda kad sam mijenjao karike pogledao sam ih i činile su se u redu (glavno da pokrivaju rupu kompletno)... čisto me zanima (čovjek gladan znanja)  :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

Punisher:
Evo slike svjećice po danu  :laughing7:

dinospehar1:
kad smo več yamahe aerox, od mog tate prijatelj ima yamahu aerox 50 2000godina, stavio je u nju nove djelove:klip,celindar,...., malo je zguljuni, veli taj tip da motor ide 75 km/h tip ima valjda oko 90kilogram, veli da vuče dva u uzberdicu bez problema, da mi garanciju ake neke prejde jer je on mehaničar
zanima me kolko konja ima ta yamaha i dal je dobra za vožnju po zadnjem kotaču( učenje) idem u 1 razred srednje škole, na bicu se vozim po zadnjemu od kad znam za sebe, mogu oko 1 kilometar , mogu bez ruku,bez da kvačim i ta sva sranja,
kaj mislite dal bi mogo i motor tak voziti

lik-bj:
a gle svaki se motor da dignut na zadnji čak i APN i automatik samo treba dobra tehnika i znaje, a bicikl ti je puno lakši od motora znači i bicikl je puno lakše dignut a motor je več malo teže ali uz puno truda sve se može

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju