Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
runner BBbgm by nostra
CoK:
bas...ako ganjas majstora da stegne glavu po propisu zasto se voziti na lezajevima koji nisu ispravni...puno je veca steta ako se razleti lezaj nego da zakuha motor
nostra:
--- Citat: fatal1ty - 23 Lipanj, 2011, 18:37:08 ---uh neće ti ležajevi nikak izdržat...pa daj nemoj to tak slagat, to se tak neradi :nono:
kad već slažeš složi kako treba
--- Kraj citata ---
--- Citat: CoK - 23 Lipanj, 2011, 20:21:52 ---bas...ako ganjas majstora da stegne glavu po propisu zasto se voziti na lezajevima koji nisu ispravni...puno je veca steta ako se razleti lezaj nego da zakuha motor
--- Kraj citata ---
baš sam razmišljao nakon sugestije za ležajeve i odluka je pala da se mjenjaju ne na zimu nego krajem 7 mjeseca čim uleti plaća,valjda će mjesec dana izdržati ležajevi cca 30-tak km na dan...
upravo sam kemijao po sajli gasa i skužio sam kako dellorto 24 nema onaj kut metalni kroz koji ide sajla ,pa kad dam pun gas ne diže klipić do kraja nego cca 3-4 mm ostane da se vidi ako gledam kroz stranu karba koja ide na usis,kad gumenu zaštitu povučem malo iznad prihvata kroz koji ulazi sajla onda na dodavanje punog gasa klipić ode skroz do kraja...
šta napraviti u vezi toga?
di mogu taj kut metalni s navojem kupiti ili barem da kupim ravni prihvat koji je duži da našpana malo sajlu-za tih 3-4 mm,ili postoji neko drugo riješenje?
CoK:
moj 25 ima vodilicu sajle :dontknow:
ovako kako si ti opisao, izgleda da ti je preduga sajla, ali kad bi dosla vodilica trebalo bi biti taman
nostra:
jel vodilica ravna ili kutna?
nostra:
baš gledam sliku što je igor postavio tu od karba ja kutnu vodilicu nemam,imao sam za 17.5 ali je preuska,moram vidjet di to nabavit,jer je plan složiti struju i malo se provozati..gorim od nestrpljenja,da nije bilo ovih jazavaca s kojima sam trgovao i čekao po par mjeseci još u 5.mj bi bio na cesti s komplet svim složenim...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju