Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

runner BBbgm by nostra

<< < (19/28) > >>

nostra:
je to je ta,ima lufta zato ću i mjenjati to,znam da sam i sad trebao ali prevelika mi je želja za voziti pa će čekati do zime...

a struja ona je u smeću,kupljena je nova instalacija,cdi...

CoK:
fino si ti to...daj mici taj amortizer od 50ccm, puknut ce ti skuter po pola :D

mislis da ce izdrzat do zime lezajevi?  :dontknow:

nostra:
morat će izdržat amortizer,dok preko web shopa ne nabavim novi.

a za ležajeve neznam,sad kad sam glavu stegno neda mi se dolje i čekat još tjedan dana više dok se nabave pa dok se smontira gore,pa opet ganjat nekog automehaničara koji nije na godišnjem za glavu stezat...
tješim se što su mi na trophy-u koji se preko 9000 vrtio bili u gorem stanju i odvozilo je 10000 km do zamjene,a ovo neće ni do 9 pa će valjda svojih 4-5 tkm izdržati...

SPecial:

--- Citat: nostra - 23 Lipanj, 2011, 15:42:42 ---morat će izdržat amortizer,dok preko web shopa ne nabavim novi.

a za ležajeve neznam,sad kad sam glavu stegno neda mi se dolje i čekat još tjedan dana više dok se nabave pa dok se smontira gore,pa opet ganjat nekog automehaničara koji nije na godišnjem za glavu stezat...
tješim se što su mi na trophy-u koji se preko 9000 vrtio bili u gorem stanju i odvozilo je 10000 km do zamjene,a ovo neće ni do 9 pa će valjda svojih 4-5 tkm izdržati...

--- Kraj citata ---

Ne treba ti kilo kljuc.

fatal1ty:
uh neće ti ležajevi nikak izdržat...pa daj nemoj to tak slagat, to se tak neradi  :nono:

kad već slažeš složi kako treba

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju