Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
runner BBbgm by nostra
fatal1ty:
Ma bolje to sve odma složi kak treba. Nemoj se ni vozit s tim ležajevima, jer će proizvodit gadne zvukove,a onda i napravit sranje po blokovima.
Jebeš nestrpljivost, neće to letit neznam kak. Ali složi si to odma da bude pouzdano ak ništa drugo.
CoK:
--- Citat: nostra - 24 Lipanj, 2011, 00:24:05 ---baš gledam sliku što je igor postavio tu od karba ja kutnu vodilicu nemam,imao sam za 17.5 ali je preuska,moram vidjet di to nabavit,jer je plan složiti struju i malo se provozati..gorim od nestrpljenja,da nije bilo ovih jazavaca s kojima sam trgovao i čekao po par mjeseci još u 5.mj bi bio na cesti s komplet svim složenim...
--- Kraj citata ---
ja sam stavio na svoj karb od 17,5 samo sam narezao gore m6 navoj ako se dobro sjecam, bilo je to davno
...kutna je!
--- Citat: fatal1ty - 24 Lipanj, 2011, 02:23:57 ---Ma bolje to sve odma složi kak treba. Nemoj se ni vozit s tim ležajevima, jer će proizvodit gadne zvukove,a onda i napravit sranje po blokovima.
Jebeš nestrpljivost, neće to letit neznam kak. Ali složi si to odma da bude pouzdano ak ništa drugo.
--- Kraj citata ---
tocno to, ako slozis kako spada bit ce pouzdano sigurno!
SPecial:
--- Citat: nostra - 24 Lipanj, 2011, 00:24:05 ---baš gledam sliku što je igor postavio tu od karba ja kutnu vodilicu nemam,imao sam za 17.5 ali je preuska,moram vidjet di to nabavit,jer je plan složiti struju i malo se provozati..gorim od nestrpljenja,da nije bilo ovih jazavaca s kojima sam trgovao i čekao po par mjeseci još u 5.mj bi bio na cesti s komplet svim složenim...
--- Kraj citata ---
Taj ti komad pase sa dellorta 20 ipo.
Hrga:
Ako hoces probat samo, bez instalacije komplet, ono da se provozas, samo ukopcaj cdi iz cdi-a jedna zica na bobinu i pali :)
Onaj drugi konektor iz namotaja samo ostavi sastrane....
Drnda:
--- Citat: Hrga - 24 Lipanj, 2011, 13:09:50 ---Ako hoces probat samo, bez instalacije komplet, ono da se provozas, samo ukopcaj cdi iz cdi-a jedna zica na bobinu i pali :)
Onaj drugi konektor iz namotaja samo ostavi sastrane....
--- Kraj citata ---
tako ja vozim vec 800 km :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju