Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

runner BBbgm by nostra

<< < (4/28) > >>

nostra:
čuvam koliko mogu...

-ali eto peh se dogodio...

a o prijašnjem stanju skutera bi se dalo diskutirati...plastike su bile 60% stucane,a serijski klip i cilindar sa risevima ali ono do bola risevi...hehehehe tko god da je to radio cvikno mu je skut i samo je valjda karike nove stavio ili neznam šta???tolike riseve nemogu nikako objasnit  :dontknow:

_aerox_:
neznam,znam da je replicnt to prvi imao i slagao,mislim da tu mato bas i nije kemijao po njemu

nostra:
-uskoro kreće nastavak priče ovog runnera,nakon što je mu je srce trebalo biti prošireno na 172 AC,no radi jednog gordana nije,odluka je pala napraviti gotovo isti setup  kakav je i bio gore no pod uvjetom da bude malo življi...

dolaze :
-multivar(svoj sam prodao pa sam morao opet isto kupovati)
-karburator dellorto 17.5 malossi pakiranje sa A7 iglom-manualni čok(ranije bio oriđiđi pia 17.5 koji je užas)
-plavi i bijeli centralni + torsion controler
-yasuni r je nabavljen
-kevlar remen
-naručuju se nove karike i brtve za trophy,novi igličasti,alati za šarafljenje po prijenosu...
-čekaju se plastike desne strane ,a ove polupane ću sanirati i pripremiti za lakiranje pa idu u prodaju
-zadnji štop ide stari ako nabavim na forumu samo one plastike crveno/žute
-prednji blatobran od nrg-a je spreman za montiranje(imitacija karbonskog)
-el.blokada je u planu i tako još poneka sitnica....

sanirati kmh sat ili uzeti novi,zadnju kočionu čeljust uzeti jer ova nikako da se odzrači kvalitetno,možda amoritzer i to je to(ovi dijelovi dolaze u obzir ako uleti neka trkača cijena i ako bude novčanica)

slike kad sve stigne i kad se pošarafa....

Tomma:

--- Citat: _aerox_ - 16 Kolovoz, 2009, 06:05:44 ---neznam,znam da je replicnt to prvi imao i slagao,mislim da tu mato bas i nije kemijao po njemu

--- Kraj citata ---
Nisam nis na njemu nikad nista dirao,ne kuzim se u to,meni bitno da pali-vozi

nostra:
Danas se radilo,krenulo je s promjenom karika i igličastog,završilo je s raskopanim blokovima i bez promjene karika...malossi igličasti je preširok,polinijev ide ko saliven gore(malossiev prodajem-nov novcat,samo za probu stavljen na bolcnu,uzeo sam oba nova).Karike od dr.eva nepašu na klip,to jest ne sjedaju glatko nego onako zapinju kao da ima špena između iako su mjere indentične kao od trpohya,a i utori karika su očišćeni od gareži(koje gotovo nije ni bilo)-sljedeći tjedan moram iz Splita naručiti baš oriđiđi za trophy karike(prodajem nove karike za dr.evo kit-samo probane na klipu).Stanje klipa i cilindra nakon između 6-8 tkm odlično,kao nova termo grupa,jedino je na čelu klipa bilo malo gareži koja je skinuta..garež se stvorila od orginalinog dellorto 17.5 karba koji se nikao nije dao uštimati na 1/4 gasa i na ler gasu...ulje je bilo od omv-a tako da ga svakom preporučam...Odvezao sam mašinu do Bukve i tamo ćeka promjenu semeringa i ležajeva radilice ,blokovi sutra idu na tretman sa ivasolom...

ako može koji savjet oko korištenja ivasola ,na šta da pazim..namaljam blokove kistom ostavim cca 20-30 min i isperem vodom-to bi bilo to koliko sam skužio...

slika nema jer digitalac nije kod mene,jbga..obećao sam nekim ljudima i neke dijelove poslikati za prodaju i vuće se to već mjesec dana...ali nikako da dođem do svog fotića..bit će valjda uskoro...

koje semeringe i ležajeve najbolje uzeti za radilicu i kolika bi cijena istih okvirno bila???

ofarbao sam bočne dijelove žmiga,zadnji blatobran,u međuvremenu ću i deklo zveknut u crno...
otkrio sam zašto mi je pod kraj 2009 prestao temperaturu pokazivati..jednostavno se žica koja ide na senzor precvikala...

očekujem skuter na cesti kroz tjedan dana-za sljedeći vikend je zadnja granica...vidimo se na budnici...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju