Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
runner BBbgm by nostra
nostra:
danas pridvečer završio slaganje skutera...
mučio sam se sa odzračivanjem zadnje kočnice....
stavio sam nova klješta(polovna) jer su ona pišala ulje tamo di dolazi lajtung...
promjenio gore posudicu sa pumpicom...
ali nikako nemogu napraviti da kočnica postane baš pravo tvrda i da na malo jači stisak blokira kotač...
odzračio jesam ide samo ulje zraka nema niti malo-cca 20 min pola posudice ulja prošlo koliko sam odzračivao...
neznam di je problem uglavnom koći ali moram dva puta stisnut zadnju prilikom koćenja da bi od drugog ili trećeg puta kak treba zakočilo....što tu ućiniti???nigdje nema znakova puštanja ulja...
bila 75 dizna igla skroz podignuta...
probao sam sa 88 diznom nema ler gasa...
sad je 82 dizna a ta će i ostati...
nakon što sam danas skupio svojih 300 km od stavljanja kita i vožnje na pola gasa prvi puta sam ga onako stisnuo malo full gas na minutu dvije...125 kmh na satu bez spuštanja ali osjećaj da letim...uzmite u obzir da je TT spuh kad kasnije sjedne i nešto jače ići će to zvjerski...
kao serijala je vukao da 105-107 ovisnoo danu...110 samo jednom u zavjetrini..to je bilo stvarne brzine 90-95 kmh...
-jako sam zadovoljan i vidim da uz duža i okomitija brda više ne dolazi do pada brzine nego ako iz zavoja izađem sa nekih 80 kmh po vurama dam gas usred brada on vuće i ubrzava....
3alfa3:
--- Citat: nostra - 01 Kolovoz, 2009, 22:49:39 ---mučio sam se sa odzračivanjem zadnje kočnice....
stavio sam nova klješta(polovna) jer su ona pišala ulje tamo di dolazi lajtung...
promjenio gore posudicu sa pumpicom...
ali nikako nemogu napraviti da kočnica postane baš pravo tvrda i da na malo jači stisak blokira kotač...
odzračio jesam ide samo ulje zraka nema niti malo-cca 20 min pola posudice ulja prošlo koliko sam odzračivao...
neznam di je problem uglavnom koći ali moram dva puta stisnut zadnju prilikom koćenja da bi od drugog ili trećeg puta kak treba zakočilo....što tu ućiniti???nigdje nema znakova puštanja ulja...
--- Kraj citata ---
Pazi da ti od posudice ulja do spoja na klijestima uvijek bude pad. Moras to bolje odzracit jer kocnica mora na prvi stisak radit kako treba.
Ceki21:
pogledaj da ti slucajno nije mozda lajtung visi od posudice
i gore ti zrak uvijek ostane, makar 3 dana ozracival...
nostra:
evo danas sam napokon uspio užicat digitalac i nešto malo poslikat da baš nisam jedini bez slika...
samo da prokljuvam kak da postavim slike to još nisam nikad radio... :laughing7:...konstantno me više lopta od kompa i interneta zanimala,malo sam tele al eto(tko prizna pola mu se nadoda) :laughing9: ...
ovo je za probu:
dobro je ipak nisam telence koliko sam mislio da jesam...
pa eto da ga vizualno predstavim:
bio je kompletiran kao što sam već i ranije napisao ,pa je došao red na dan pehova i ovo sam napravio:
:laughing7: sa izolirkom učvrstio žmigu,,jednostavno trenutno nemam volje za te plastike jer me doma čeka još sređivanje nrg-a koji bi trebao otići uskoro od mene... :angry7: a već 2 mjeseca odlazi i nikako da se negdje skrasi...
ovdje je baš krasno popucala plastika :hmh:
eto mašina je za sada gotova,jedino kroz neke 2,5 tkm novu radilicu mislim stavit...
plastike ove riješit...
ima još dosta toga...a i dvoumim se dal da stavim one bgm nalje koje je prije imao...
_aerox_:
lijepo si ga ogulio nema kaj,kod mate je bio bomboncek,cuvaj taj skut,meni prelijepo izgleda
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju