Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

runner BBbgm by nostra

<< < (2/28) > >>

nostra:

--- Citat: greenlite - 30 Srpanj, 2009, 11:44:20 ---daj nabaci neke fotke :) toj kaj pišti/zuji se cuje getriba koju si mijenjao naravno to je normalno :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

slike od slaganja mašine nažalost nemam...mob mi je neka banana rama na to nepatim u životu tak da ki je kamera šrot totalni...
a digitalac je kod frenda..uslikat ću ga -to je bivši replcntov/tommin skuter,samo što je sad bez naljepnica jer sam ga dao lakirat nakon što me pobro auto..isti kombo boja...
kad smo kod lakiranja jučer na omv-u sam sreo majstora koji mi je to radio ali je sfušario(ne previše ali ima nekih sitnica)...pa sam ga pred njegovim kumom popljuvo i dobio sam ponudu da mi preko zime besplatno riješi sve nedostatke :toothy10:

andy:
Vidio skut, lijepo ,lijepo.. A ovo za getribu čuli smo sinoć da zujiiiiiii :D  :toothy9:

nostra:
danas mi je bio dan pehova ali jebačkih u više navrata sam j#bo ježa u leđa...

rekonstrukcija:

1.ujutro sjedam na skuter idem na posao kad ono zadnja guma vrisnula....
odmah mi omv pod nosom napumpo ju i piči dalje...

2.poslije posla otišao do vulkanizera i sam sve radio da prođem jeftinije...
uzeo dunlop GT301   za nekih 200 i sitni kusur velikana...
ali spuh nisam mogao s ničim dovoljno stegnuti tamo na cilindru...
otišao do kolege da i posudi alat i na nonako vruć motor idem stezati i pukne navoj što je na cilindru :confused5:
uvjek moram naučiti na teži način :angry7:
ništa već lud,gladan,umoran vozi doma to složit nekih cca 5 km cca 20 kmh ma ni toliko..temperatura se digla na radnu nije se vrtio puno ali je rondo strašno...(nadam se da karikama nije naštetilo)
u malim sredicama na putu kući me štrumf ćuo 200m prije nego sam stigao i od od onda je bio na cesti i mahao mi da stanem(valjda je mislio da zvijer neka ide jer je 4-t zvuk za to bio kamilica)i on meni u 19:30 da šta ja budim ljude tralalalalal..poludio izvadio mu strgane dijelove i pustio me bez da me ikakve isprave tražio...

3.sve raskupuso..bem ti bočni nogar fuuuuj..centralni je zakon...sa nrg-a prebacio centralni i čekao kolegu da u 20 do 23 dođe sa posla da mi pomogne skinut mašinu s nosača i sve...sa zateznim klješima sam uspio izvadit i drugi navoj zašarafio...

4.oko 24:00 sklopio i sve šta treba....paljenje....
nikako upalit...okrenuo ja skuter prema stepenicama nekih 3 m od njih i kurblam pored motora primo on ...e sad zablokirala valjda gas sajla i fuul gas on se propeo a nema zadnje kočnice jer sam ispustio ulje a nisam nasipo odmah  :angry9:
ja pored njega lovim ga i pokušavam ugasit,,,metar do stepenica ga nekako rušim na desnu stranu i svom težinom padam na potkoljenicu koja je stravično naotekla i ugasim ga...
napukla desna bočna velika kod sica...napukla desna bočna ispod volana..desni žmigavac je kompletan uletio unutar kalupa...ta je plastika samo zguljena i prednja kočnica popigana onako sportski izgleda...
-nakon 2 sata leda na nozi odlućio sam se otić vozit da vidim osim vizualnog jel još šta dobilo cca 20 km sve je ok...

zaključak:kad vam dan usreno krene ne forsirajte-ja sam forsirao jer sutra moram na teren 25 km od bjelovara radit (a auta nemam)i eto kak sam prošao..trebao sam ih sve odjebat i bok...

samo da je sa nogom sve ok hodat mogu.....boli i naotečeno je... :dontknow:

gokiSP:
jbt ovo ovo se zove peh...ja sam odavno naucio da cim vidis da nesto neide pust sve u pm i cekaj bolje dane.. :icon_biggrin:

MotoManijak:
e j#bote to se stvarno zove peh.jebiga probaj popravit sta se da al prvo cekaj da noga ozdravi.((((((zdravlje prije svega))))) :hello: :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju