Ostalo > Motocikli

KTM vs APRILIA

<< < (12/17) > >>

gokiSP:

--- Citat: black-rox - 27 Srpanj, 2009, 02:27:53 ---Da KTM je baja nad bajama kvari se non stop to je prvo jednom riječi baja ja sam rekal ili sxv ili husaberg drugo me ne zanima,ali ktm ne postoji ni jedan da ga moreš regat sve su soft sm,mene zanima samo hard sm,a takovoga oni nemaju homologiranog za cestu :hello:

--- Kraj citata ---

i meni je to u redu...ako mislim regat motor da se mogu vozit po cesti onda mi ne treba hard sm...ako mislim divljat s njim po kojekakvim stazama i selima onda cu uzet har sm jer mi za takvu rekreativnu voznju ne treba tablica... :dontknow:

sfreak:

--- Citat: black-rox - 27 Srpanj, 2009, 02:27:53 ---Da KTM je baja nad bajama kvari se non stop to je prvo jednom riječi baja ja sam rekal ili sxv ili husaberg drugo me ne zanima,ali ktm ne postoji ni jedan da ga moreš regat sve su soft sm,mene zanima samo hard sm,a takovoga oni nemaju homologiranog za cestu :hello:

--- Kraj citata ---

pa ti si najpametniji i sve znas...ja ti se divim...

black-rox:

--- Citat: sfreak - 27 Srpanj, 2009, 10:08:50 ---pa ti si najpametniji i sve znas...ja ti se divim...

--- Kraj citata ---
Nisam ja rekal da sam najpametniji i da sve znam to si ti rekal :laughing7:

aeroxtuning:

--- Kraj citata ---
a jbg,nisi u pravu.ono sto ti se ne svidja ti je baja.reko si da su polutke OR šit,a svakom obavljaju posao perfektno...samo od tebe cuo da ne valja :) malo van teme,jbg :)

street_rider:

--- Kraj citata ---

decko ti jos nisi svjestan kakvu si ti glupost izjavil..odi u kupaonu pred ogledalo i mores se sam sebi diviti..bolje to neg kaj tuces u stranu na forumu..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju