Ostalo > Motocikli
KTM vs APRILIA
black-rox:
Znam ja šta sam izjavio čuješ frend mi ima KTM u 30000km tri puta otvarana mašina i mjenjani ležaji,ja bi ga kupio,ali samo trkaći model ovi cestovni mi nisu niš posebni,a luka je do sada vozio samo taj KTM i to mu je sada najbolje,kada proba neš drugo imat će drugo mišljenje,a to za polutke stoji i reć ću samo malossi poluproizvod i obavljaju one svoju svrhu,ali o tome kako su u centru i kako su zavarene to bi bolje moja baba napravila :laughing7:
I ono bilo bi lipo da ne napravite od svake teme moj tata je jači od tvog itd.........
Pozdrav ako se mislite prepucavat uživajte isključujem se iz ove teme :hello:
aeroxtuning:
svakako,nema smisla prepucavat se ko djeca...a za voznju,pa recimo da sa svojih 18 godina nema sto nisam vozio..inace,vrlina mi je sto se ne volim hvaliti....ali znam da sam proso pun k motora i auta...istina,tu apriliu nisam probao niti husaberg,ali po iskustvima drugih mogu zakljuciti
BRICKS:
ktm-ovi cestovni su odlični,za trkace nemam komentara, ktm ima kvalitetu a isto tako i apriliak,ali ktm je ktm :)
spyke#1:
--- Citat: black-rox - 27 Srpanj, 2009, 02:27:53 ---Da KTM je baja nad bajama kvari se non stop to je prvo jednom riječi baja ja sam rekal ili sxv ili husaberg drugo me ne zanima,ali ktm ne postoji ni jedan da ga moreš regat sve su soft sm,mene zanima samo hard sm,a takovoga oni nemaju homologiranog za cestu :hello:
--- Kraj citata ---
svako ima svoje mišljenje, ali KTM je ''izmislil'' supermoto, i ako on nema hard sm onda nema niko
pogle SMC660. stari. od husaberga(tog godista), koji je simbol za brutalni, a ne hard SM, je malo teži , zbog toga mozda malo manje reaktivan sve ostalo isto
novi 690 izgleda malo ''mekše'' ali ko je god probal 660 i 690 , veli da je 690 u svemu bolji od 660. vani u prvenstvima(koja su daleko ispred našeg) pun k... vozaca vozi sa 690 s par preradica (skinu signalizaciju, spuh...) i konkurentni su . za mene je to cist dosta hard.
soft sm je xtx, pegaso, DRZ i ekipa. to svaki ktm, pa i soft (pajo patak, 640) opere samo tak
BRICKS:
slazem se :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju