Ostalo > Motocikli

KTM vs APRILIA

(1/17) > >>

aeroxtuning:
evo zanimaju me vasa misljenja,konkretno o modelima supermoto jedne i druge firme.npr ktm smr 560 i aprilia sxv 550....ja mislim da ktm-u nema premca sto se tice supermota,uostalom zasto bi ga vozio svjestski prvak bernd heimer.neki padaju na izgled,pa im se taj motor cini najbolji,a ustvari nisu nista probali.... ja jesam vozio dosta ktm supermota(625,660 smc,640 sm) i same rijeci hvale za njih,jedina mana starijima su vibracije....eto recite mi molim vas mogu li se mjeriti ktm koji proizvodi sm bog te pita koliko i jedna aprilia koja je jucer pocela proizvodit....po meni,aprilia je nikakva posebna firma kao sto neki misle....rsv 1000 potpuni promasaj,ova nova rsv 4 ili kako vec,nema je nidje na trkama a toliko se brujalo o njoj....

street_rider:
ktm je zakon sto se tice motora vecih od 250ccm,a aprilia proizvodi najbolje motore nizih klasa..znaci 50,125..a u supermotu je ktm daleko bolji od aprilie i svih ostalih..cak i VDB vozi ktm

sfreak:
o cemu ti pricas...od kud ti da je RSV totalni promasaj...

SXV je jako dobar supermoto, mozda ne kao KTM koji ima vise iskustva u tome, ali jako dobar...

RSV4 sam danas vidio na cesti, motor ne da je brutalan nego je nesto neopisivo...a zvuk V masine neprocjenjiv...moras znat da je to potpuno novi motor koji je tek nedavno izbacen u proizvodnju...trka se u SBK i vozi ju Biaggi kao jedan od njih

aeroxtuning:
znam di se trka i nisam mislio na ovu novu nego na starije smece sa 1000 kubika,130 ili koliko vec konja,kosta pun k**ra*,a nije ni bila ni k od konkurencije japancima koji su dosta jeftiniji i 10 puta bolji ;)

aeroxtuning:
i nisam reko da je sxv los,samo da nije bolja od ktm-a,eto to sam htio cut

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju