Ostalo > Motocikli

KTM vs APRILIA

<< < (11/17) > >>

aeroxtuning:
@black-pricas bzvz,svidja ti se sxv,zapeo si za njega....mislim,ne znam kako mozes govoriti da je ktm šit.....sxv je i meni prelijep,nema sto i sigurno je odlican motor....ali ktm ima 10000000 puta vise iskustva i zna sto je potrebno da budu bolji od konkurencije......husaberg se i ne racuna jer je to vec trkaci motor.......

street_rider:

--- Citat: sfreak - 26 Srpanj, 2009, 16:46:56 ---kato vjerojetno...znam ga iz vidjenja

treba se raspitat...

--- Kraj citata ---

e da kato...i prodaje ga

sfreak:

--- Citat: street_rider - 26 Srpanj, 2009, 22:25:16 ---e da kato...i prodaje ga

--- Kraj citata ---

mislim d aga on vec duze vrijeme prodaje

street_rider:
jako dugo

black-rox:

--- Citat: aeroxtuning - 26 Srpanj, 2009, 17:13:30 ---@black-pricas bzvz,svidja ti se sxv,zapeo si za njega....mislim,ne znam kako mozes govoriti da je ktm šit.....sxv je i meni prelijep,nema sto i sigurno je odlican motor....ali ktm ima 10000000 puta vise iskustva i zna sto je potrebno da budu bolji od konkurencije......husaberg se i ne racuna jer je to vec trkaci motor.......

--- Kraj citata ---
Da KTM je baja nad bajama kvari se non stop to je prvo jednom riječi baja ja sam rekal ili sxv ili husaberg drugo me ne zanima,ali ktm ne postoji ni jedan da ga moreš regat sve su soft sm,mene zanima samo hard sm,a takovoga oni nemaju homologiranog za cestu :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju