Ostalo > Motocikli

KTM vs APRILIA

<< < (10/17) > >>

street_rider:
nemres regat kad zivimo u Ljepoj nasoj..bilo di vani mozes ak stavis svijetla ito..

sfreak:

--- Citat: street_rider - 25 Srpanj, 2009, 23:04:17 ---nemres regat kad zivimo u Ljepoj nasoj..bilo di vani mozes ak stavis svijetla ito..

--- Kraj citata ---

ako mislis na model bez svjetala i toga svega...trebalo bi se raspitat...ne kazem da se moze, al ne mora znacit da se ne moze...stave se svjetla, zmigavci i sve ostalo sto je potrebno i napravi se atest (govorim u slucaju da se moze)

Brla:
slažem se s Jurićem... V2 mašina ima svoju čar i aprilia se posvetila tim V motorima... ja mislim da je van den bosch vozio il još vozi sxv-a zato i ima model VDB replica... po pričama ekipe koja vozi ph supermoto taj motor je odličan ali voli se kvariti... a zvuk je poseban i meni tri puta bolji nego onaj traktorski na jednocilindrašima... a i usput sxv ima najljepši dizajn za mene  :icon_thumright: a mislim nebi se žalio da mi neko daje i smr-a  :icon_biggrin:

street_rider:

--- Citat: sfreak - 25 Srpanj, 2009, 23:13:13 ---ako mislis na model bez svjetala i toga svega...trebalo bi se raspitat...ne kazem da se moze, al ne mora znacit da se ne moze...stave se svjetla, zmigavci i sve ostalo sto je potrebno i napravi se atest (govorim u slucaju da se moze)

--- Kraj citata ---

Ne moze se...Netko iz PH supermoto foruma ima svjeetla i sve,al regan je samo u Italiji jer kod nas nemres regat SMR-a ni nis takvog

sfreak:

--- Citat: street_rider - 26 Srpanj, 2009, 15:56:20 ---Ne moze se...Netko iz PH supermoto foruma ima svjeetla i sve,al regan je samo u Italiji jer kod nas nemres regat SMR-a ni nis takvog

--- Kraj citata ---

kato vjerojetno...znam ga iz vidjenja

treba se raspitat...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju