imao sam diznu 64 i twin air spuzvu ,seraf za smjesu je bio zavrnut na pola kruga do kraja i isao motor super, samo nekad mi se znalo desiti da kad krecem sa dvojiucom da se gusi na startu prvih 2-3 metra al onda dalje sve super, i sad stavim red sponge i diznu 70 , seraf prvo stavim na jedan i po krug, i kreno se vozati i probo da nastelam da ide kako treba, i sat vremena pokusavao i uvijek se gusi(ide motor al se gusi na preko pola gasa), ja uzmem vratim diznu 64 i opet isto nemogu nastelati nikako, ja uzmem vratim twin air spuzvu stavim seraf na pola kruga(tako je i prije bio) i sad se opet gusi, a prije je bilo superr mozeli mi iko pomoci
kad sam štelao karb skužio sam da šarafić ide na 1,5 okretaja i to je to može sitna tolerancija više-manje(šarafićem dobiješ samo fino naštelavanje)...bitno je da motor bude ugrijan dok štelaš preko šarafa za zrak...
ono nšto bi trebao napraviti je poigrati se sa iglom od gasa...
na igli postoji onaj osigurač pa ti njega stavi na najvišlji položaj to jest spusti iglu do kraja...
kad to učiniš ako nevalja ideš za svaki utor niže(dižeš iglu) dok nedobiješ idealni omjer zraka i benge...
posao od max sat vremena-nemoj skidat karburator nego samo onaj dio di ti je sajla gasa na karbu odšarafi i izvadi van...
twin air i red sponge bi trebale bit gotovo iste protočnosti(možda se varam)...
mene je mučio srednji otvor gasa(iglom sam to riješio)...