Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia SR 50 pitanja i prijedlozi

<< < (8/10) > >>

Brla:
74 kmh  :icon_biggrin: ... imam multivar i 7,2 grama rolice koje dolaze uz njega... ali prevrtava skuter... moram bijeli centralni stavit... to sve naravno na serijskom auspuhu...

UneeK:
Evo da javim rezultat.

Dakle zx crom za gileru runner koji sam u prethodnom postu linkao
NE PASE na apriliu sr 50 r. Barem ne na ovu moju 2007. God. :( distance
na nosacu koji dolaze su UPOLA krace na ovome nego na onom drugom modelu.
To rezultira da je spuh doslovno samo 1mm odmaknut od kotaca. Drugi problem je
sto spuh na jednom mjestu "lezi" na stelu motora.
Danas idem kod tokara da mi istokari duze distance pa cemo onda vidjeti.
Mislim da cu to uspjeti pripasati, ali eto samo da znate za ubuduce da ne pase saraf
na saraf vec je potrebmo uzeti bas model koji je za apriliu a ne gileru. Konktretno
onaj drugi koji sam gore linkao.

djsmola:

--- Citat: UneeK - 19 Kolovoz, 2009, 08:24:06 ---Evo da javim rezultat.
To rezultira da je spuh doslovno samo 1mm odmaknut od kotaca. Drugi problem je
sto spuh na jednom mjestu "lezi" na stelu motora.

--- Kraj citata ---

Meni nije bas 1mm ali jedno 4-5mm mozda i vise je od felge... Meni isto auspuh lezi na rami, vrlo malo se s njom dodiruje,samo dok stoji na centralnoj nogari, valjda se ne oslanja bas previse  :dontknow: :dontknow:

UneeK:
E vidis...meni se nije svidjelo to da lezi na rami pa sam preradio malkice nosac. Spuh je na kraju gore ko originalni, ali velim nosaci su prepravljeni.

Motor ide ko blesav...jest da se dere malkice vise...kvacilo hvata kasnije na visim obrtajima zbog zutih malossi federa, ali zbilja sada cupa.
Jedino cu morati novi red sponge naruciti jer mi je poslan za runner a ne SR i nikako ga ne mogu upasat u airbox, ne pase ni blizu.

Koliko ide ne znam ali kontam dosta jer maximalnih 80 na satu zakuca poprilicno brzo, a dalje ne ide kazaljka :) Cak nema ni onih "rupa" u ubrzanju
o kojima se tuda pricalo (ili sam ja sada prezadovoljan pa ih ni ne vidim spram starog setupa:)

Ja super zadovoljan i vrlo zahvalan svima ovdje koji su mi prijedlozima i savjetima pomogli!

3alfa3:
Spuh NE SMIJE dirati ramu. Ni na nogarama niti u voznji.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju