Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia SR 50 pitanja i prijedlozi
BRICKS:
--- Citat: UneeK - 18 Kolovoz, 2009, 07:14:01 ---Evo mene opet!
Dakle narucio dijelove od Sebe. Pohvale covjeku, dijelovi stigli kada i kao sto je rekao.
Uzeo Leo Vince ZX crom, red sponge, malossi sport paket oprugica, ulje za getribu (ne znam kada je mijenjano pa kontam da mi je bolje promijeniti kad
nije skupo) i 4.7g rolice.
Popodne se bacam na ugradnju pa javim rezultate.
Jedino me muci sto na kutiji od ZXa ne pise aprilia nego samo gilera runner, stalker i NRG...oce bit tu problema?
--- Kraj citata ---
bit ce to jako lijepa aprilia i ja bih ti nešto preporučio ali sam zakasnio,ako je još budeš tunirao javi se :icon_thumright: :) :icon_thumright:
Marko.S:
moj frend ima sr-ku 50,sa kitom i prijenosom,rr-om i tako time,i najviše mu je pokazala 110,i to kada je promijenio karb,tako da sigurno pokazuje preko 80,i serijala koju sam vozio neki dan pisalo je 83..tako da.. :dontknow:
EmirF121:
--- Citat: Marko.S - 18 Kolovoz, 2009, 13:56:36 ---moj frend ima sr-ku 50,sa kitom i prijenosom,rr-om i tako time,i najviše mu je pokazala 110,i to kada je promijenio karb,tako da sigurno pokazuje preko 80,i serijala koju sam vozio neki dan pisalo je 83..tako da.. :dontknow:
--- Kraj citata ---
To je ili stara SR ili nova ali Factory tj. ajnšpric sa digitalnim satom i obrtomjerom.
Brla:
tako je... novim sr 50 r kazaljka neće preć 80... ali sam da napiešem mjerio sam gpsom neki dan pravu brzinu... do 50 kmh sat laže za 2, a poslje 50 laže za oko 5,6... znači po satu sam se vozio 80 a gps pokazuje 74
dino_sk:
a max speed po gps-u ti je bio ??
pitanje se odnosi na brlu :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju