Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia SR 50 pitanja i prijedlozi

<< < (9/10) > >>

djsmola:
Jel bi mogao poslikat taj nosac da vidim kako si to napravio ??

UneeK:
mogu ti slikati cim mi vrate fotic :)

Pokusat cu ti objasniti:

Dakle, treba obrusiti ona donji nosac koji se sarafi kraj magneta. Pobrusiti do te mjere da ti ne dodiruje plastiku magneta.

Pored toga moras kod tokara dat istokarit skoro duplo duze distancere od onih koje dobijes uz spuh jer sa ovim koje
dobijes ce ti spuh biti 1 mm od kotaca. I to je to. Ali pitat cu majstora koji je to radio da li je jos sto prepravljao.

UneeK:
Problem...

Kada sam mijenjao spuh primjetio sam da je ona brtva ili sto je vec izmedju cilindra i spuha potrosena...to je onaj kao prsten. Nisam imao to novo pa sam
vratio tu staru nazad.

Danas mi je frend u ZG i ja ga posaljem u piaggio centar Stara Pescenica da mi kupi novu...i frajer mi veli da tako nesto ne postoji za moj motor?!?!

Da kao cilindar i spuh su konusno napravljeni i da ne ide tamo nikakva brtva po katalogu...sto sam ja onda izvadio i vratio nazad kada sam mijenjao spuh sto izgleda kao j***** brtva?

T i G a R:
Evo ovako kupio sam ovu novu apriliu sr50 ali verzija sa karburatorom. Prešo sam zasad oko 370 km,a stara je oko tjedan dana. kad se vozim pogotovo malo duže i kad je ugasim čuje se pucketanje u auspuhu. Dali je to normalno? I je li sve u redu?

PanTheR_oo7:

--- Citat: T i G a R - 25 Kolovoz, 2009, 14:28:54 ---Evo ovako kupio sam ovu novu apriliu sr50 ali verzija sa karburatorom. Prešo sam zasad oko 370 km,a stara je oko tjedan dana. kad se vozim pogotovo malo duže i kad je ugasim čuje se pucketanje u auspuhu. Dali je to normalno? I je li sve u redu?

--- Kraj citata ---

Imam Runnericu novu, preso oko 3500km i desava mi se to ISTO! Mislim da to nije nista "lose" ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju