Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Prometna u kvartu........kolega gadno nastradao zbog jureće corse.........  (Posjeta: 5020 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kiza-iz-kvarta

• HERO MEMBER
  • Tržnica : (+44)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • I wish life could be swedish magazines
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ritopek
  • Moj Skuter: vozim šta užicam
  • Moja Kaciga: misliš kacika?
  • MojSetup: tuned by hac (al ne taj hac,ovaj je živ)
  • MojSpuh: ATD Srđan Mlađan
još jedna sparna ljetna noć u kvartu........standardna ekipa iza trafike ispija treću dvolitraču coca-cole,deki misleći da ga nitko od nas ne gleda krišom zavlači ruku u džep i brzim pokretima ubacuje pistacio u čvalje,međusobno se rugamo na račun štekanja,rugamo prodavačicu da je kuja disleksična i da joj smrdi pivo iz usta,iz boom-box trešte N.W.A..........ćilanje u kvartu je na sekund prekinio dolazak frenda MIĆE sa svojim yamaha neosom.......momak nas pozdravio i bacio se s nama u raspravu-ko je veći šteker benika ili pale.......i dok se rasprava odvijala(na trenutke s povišenim) tonom mićo je posegnuo za dvolitračom od cole u kojoj je ostalo tek za gutljaj-dva,naravno iskapio,mi mu lijepo rekli--ko iskapi,mora kupit novu dvolitraču.....mićo bez pardona sjeda na neosa i kreće u pravcu štajge po dragocjeni nektar........nije prošlo ni pol minute,kad je beetove ice cube-a i ekipe prekinula škripa guma,zvuk glasnog zveketa i na kraju lomljava stakla......bez imalo razmišljanja ostavili smo colu,čipsove i kazić(ipak je drale prek tjedna u zg,inače sve pokupi) i potrčali u pravcu iz kojeg je došao zvuk lomljave..........od prizora su nam se noge odsjekle........mićin neos zakucan u haubu od opel corse i corsa i neos od siline udarca utjerani u autobusnu stanicu......mićina ixs jakna (nekad bijela) poderana i krvava stoji uz rub ceste.......tek nakon par sekundi skužimo miću kako s kacigom na glavi leži u parku(nasuprot stajališta za bus),okrenut licem prema zemlji bez znakova života.......jeb.mo majku vozaču corse,koji blijedog lica ne shvaća šta je napravio i da mu prijeti gadan zvekete......od javnog linča ga je spasio murjak na motociklu i par trenutaka poslije stigla je hitna......u nevjerici i stanju shocka samo smo gledali kako na frku miću stavljaju na nosila i u kola hitne pomoći.......šta je bilo?jazavac i glupan u narančastoj corsi se utrkivao sa nekom mazdom pick-upom,kad je htio zaobić mazdu u suprotnoj traci mu se našao drugi auto,da ga izbjegne skrenuo je uz rub ceste kojim je vozio mićo..........od siline udarca skoro sva stakla na autobusnoj su popucala i cijela se konstrukcija udubila......užas,još ne mogu vjerovat,mislim da je sve ovo san......upravo došli iz hitne,stanje u banani,izgubio je oko litru i pol krvi,kralježak polomljen,teški potres mozga,lom ključne kosti i otvoren prijelom potkoljenice.......hitno na operaciju zbog odstranjivanja slezene.....šta reć drž se frende,sutra cijeli kvart zbog tebe ide u crkvu............deky je posliko par slika s mjesta tragedije,sve puno polomljenih plastika,ixs jakna krvava,neos u parku,najvjerojatnije će ih sutra stavit......
a gde žuriš, a gde žuriš Goksi bre,a gde žuriš prebismo ti jangere!
RIP Goran Veličković "Goksi"

Offline sr-dream_vk

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ...KVART...
isues nemogu vjerovat jos sta sam vidio...usput ovo sto je kiza napisao ziva je istina ja sam bio tamo ....evo prije sat vremena sam stigao iz bolnice stvarno nemogu vjerovat..micho..decki iz kvarta su uz tebe....pozdrav od mene

Offline deky_vk

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski skuteraš
  • *
  • ma ko još stavlja multivar i 25-icu na sp-a
  • Mjesto: Vinkovci-kvart
  • Moj Skuter: SP180
  • Moja Kaciga: pitanje dana kad idem po novu kacigu
  • MojSetup: a
  • MojSpuh: stock
isse ja još nemogu vjerovat za ovo sto se mići dogodilo...sutra ce bit slike nemogu nac usb od digitalca.....prijatelju brz opravak ti zeli tvoja ekipa iz kvarta
EKIPA IZ KVARTA(štekanje,kvart,pomfrit)

da,da,da kad sam ja to znao :)

Offline Lazo

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Bošnjaci
  • Moj Skuter: Yamaha X-Max 250
aj valjda će se oporavit

Offline kiza-iz-kvarta

• HERO MEMBER
  • maxi forumaš
i ja se nadam lazo,al trenutno vijesti nisu baš radosne...........

Offline deky_vk

• OPREZ na tržnici
  • forumski skuteraš
  • *

evo ovo mi je s moba sutra ce bit s digitalca kad prebacim

Offline jux-zg

• forumski skuteraš
  • Reklame *HEPI* 091/543 84 56
  • Mjesto: Jelkograd
  • Moj Skuter: Runnera vx(r)
  • MojSetup: Marinija 200
  • MojSpuh: 4 road & Serdo(negdje u kanalu)
Ne gubit nadu  :icon_thumright:...Zelim brz oporavak decku...Slike su strasne,stvarno zalosno kako covjek strada
...voznja nije samo zabava..voznja je nacin zivota...

_________Reklame *HEPI*_________
Tisak na: dresove,kape,majice,upalja?e,olovke. Izrada zastava. Oslikavanje izloga,automobila,motora. Naljepnice svih vrsta i veli?ina i ostale grafi?ke usluge.

Offline deky_vk

• OPREZ na tržnici
  • forumski skuteraš
  • *
ma strašno još sam u šoku.....doktori se bore za njega jako je teška situacija....i cijela ekipa iz kvarta ja na nogama i cekaju se nove informacije

Offline BENNY

• OPREZ na tržnici
  • forumski skejter
  • *
  • Mjesto: Vinkovci
  • Moj Skuter: Aerox 172 ac
  • MojSpuh: Serijalovič
Ma likovi nisu normalni kako voze jbt sad je i policija počela se zabijat po stupovima i grmlju...  :angry7: Ovo je strašno kako mladi ljudi ginu,valjda ce našem prijatelju miči biti bolje...Brz oporavak od ekipe iz kvarta.. :sad1:

Offline sr-dream_vk

• forumski biciklist
a isse nisi deky trebao stavit slike....sad mi je zao da nemos povjerovat..pogledaj ti oni su razbili sva stakla na busnoj..a stakla po 6-7 cm....uzasssssss

Offline kiza-iz-kvarta

• HERO MEMBER
  • maxi forumaš
dobro da je ovaj put imao "pravu" kacigu a ne onaj skejterski shit za ku.r.enje..........sva sreća da mu je strale  posudio onu novu uvex-ovu zatvorenu kacigu......... :sad1:..........al jakna mu baš nije pomogla!deky,srki,benny vidim da ste online ,pretpostavljam  ne možete spavat zbog shocka..........ajd izađite iz zgrade rješit će šustić za neku pljugu,evo ga kod mene tapše rukama......a i neka cola bi mogla past,našo sam 2 cenera u mićinoj jakni......u ovakvim trenutcima shvaćaš kolko ti ekipa treba i da frendovi nisu vrijedni štekanja......
« Zadnja izmjena: 07 Srpanj, 2009, 03:15:07 kiza-iz-kvarta »

Offline deky_vk

• OPREZ na tržnici
  • forumski skuteraš
  • *
vani sam za 10 minuta......

Offline sr-dream_vk

• forumski biciklist
evo sad me deky nazavo evo me za 5 minuta sam da nest jedem imam i ja love...ic cemo van na pljugu i colu....javit cu beniki

Offline BENNY

• OPREZ na tržnici
  • forumski skejter
  • *
  • Mjesto: Vinkovci
  • Moj Skuter: Aerox 172 ac
  • MojSpuh: Serijalovič
Evo dolazim i ja da se malo smirim da mogu zaspat...Još nevjerujem da se to desilo strašno.

Offline Drale

• forumski skejter
  • **
  • kIZA ŠTEKER!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: vinkulja
  • MojSpuh: De uzmi mu mobitel....
a daj sereš jbt baš sad upalio rtl i gledam u vjestima strašno... jbt daj javljajte šta je s mićom i ko ga je opalio jebat ću mu majku, ja ču mu suditi ako policija neče. ja ču mu jebati mamu ako niko drugi neće, ja ću mu zube vaditi j#bote, neće ti neki suditi,ja ću.... kad je to točno bilo...

jel imao mičo bubrežnjak????

kiza i ti češ goriti isto, već vidim kako si prvi trčao na mjesto nesreče onako lihvarski i garant si viko "jel neos na prodaju"...

i mogo si ostaviti miči 20 kuna u đepu....

Nedo ti bog da si mu skinio neonku s neosa, ja ću ti suditi....
Sta sam ja tebi reko za tvoje ponašanje??

Offline yems

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Mo
  • Moj Skuter: ex...runner sp 125
  • MojSetup: nikad otvaran
  • MojSpuh: serijala
brz oporavak zelim momku,drzi se  :icon_thumright:

Offline nostra

• Tržnica : (+2)
  • forumski biciklist
  • Mjesto: Bjelovar
  • Moj Skuter: Runner 70 bgm
  • MojSetup: tp trophy
  • MojSpuh: yasuni r
užas,,koji smrad u autu...takvom treba definitivno zračno hlađenje u čvaljama...
brz oporavak vašem kolegi...
razguliiii

Offline kiza-iz-kvarta

• HERO MEMBER
  • maxi forumaš
mićo nije imao bubrežnjak.....ono kao i da ga je imao pomogao bi mu........malo prije bio u bolnici,obavljena operacija stanje i dalje kritično.........bili smo i na autobusnoj,šokirali se kad smo njegovu reebok iversonku našli u drugom kanalu......trebalo bi otić vidit kako je mićina stara,a bed nam..........

Offline Pupo

• MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
Što brži oporavak kolegi, samo da sve dobro završi, da nema nekih posljedica. A za iversonke i skuter lako!

mićo nije imao bubrežnjak.....ono kao i da ga je imao pomogao bi mu........malo prije bio u bolnici,obavljena operacija stanje i dalje kritično.........bili smo i na autobusnoj,šokirali se kad smo njegovu reebok iversonku našli u drugom kanalu......trebalo bi otić vidit kako je mićina stara,a bed nam..........

Odete vas par, neće vam nitko zamjerit!

Offline speedburn2

• maxi forumaš
  • U raju je ljepo, al u paklu je bolje društvo
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin (Oštarije)
  • Moj Skuter: sad vise nis i najbolje mi je
  • Moja Kaciga: Airoh
  • MojSetup: malo je sa strane kitan
brz oporavam zelim decku, sretno mali drzi se!!!!!   :sad1:
Bolje biti malo lud nego malo pametan

moji remixevi:  http://www.speedyshare.com/162452628.html. http://www.speedyshare.com/971695594.html.