Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Prometna u kvartu........kolega gadno nastradao zbog jureće corse.........  (Posjeta: 5021 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline area mf

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • pusti nek selo priča...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: vinkovci
ja nevjerujem j#bo majku kiza pun si ideja boga mi :toothy10: :toothy10: :toothy10: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Offline zich

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • Propali profesor
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
brz oporavak decku, a vi se drzite  :sad1:
There is no replacement for displacement

Offline Drale

• forumski skejter
  • **
  • kIZA ŠTEKER!
  • Mjesto: vinkulja
  • MojSpuh: De uzmi mu mobitel....
Ja sad bio kod staraca i zamisli ti stara njegova meni sa vrat "sad si došo kad je pi*darija, di si bio kad je trebalo nasuti goriva i počastiti" ja zabeknuo i uhvatio tutanj... nemojte ići tamo...
Sta sam ja tebi reko za tvoje ponašanje??

Offline Pupo

• MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
Ja sad bio kod staraca i zamisli ti stara njegova meni sa vrat "sad si došo kad je pi*darija, di si bio kad je trebalo nasuti goriva i počastiti" ja zabeknuo i uhvatio tutanj... nemojte ići tamo...

a sereš, de bokte ak je to rekla, trebala bi u adekvatnu ustanovu! Dečku što  brži oporavak a za staru nemam riječi!

Offline speedburn2

• maxi forumaš
  • U raju je ljepo, al u paklu je bolje društvo
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin (Oštarije)
  • Moj Skuter: sad vise nis i najbolje mi je
  • Moja Kaciga: Airoh
  • MojSetup: malo je sa strane kitan

a jbg nije u redu
Bolje biti malo lud nego malo pametan

moji remixevi:  http://www.speedyshare.com/162452628.html. http://www.speedyshare.com/971695594.html.

Offline Drale

• forumski skejter
  • **
  • kIZA ŠTEKER!
a sereš, de bokte ak je to rekla, trebala bi u adekvatnu ustanovu! Dečku što  brži oporavak a za staru nemam riječi!
De ja nisam vjerovao, jednom tjedno smo kod njega, stara malo malo naraže neš za pojest, sok palačinke... i ja sad izbezumljen... Ne vjerujem...

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
brz oporovak zelim momku i da se sve to zavrsis kako je najbolje za njega....
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
da se ovo dogodilo bilo bi u crnoj kronici, a po vasoj prici i sprdanciji unutar teme mislin da se zajebavate..

mozda grijesim, ukoliko grijesim stvarno zelim momku brz oporavak...

... ali ako se ustanovi da se zajebavate na racun ovog osobno cu vam polipit banane svima iz kvarta..
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline Drale

• forumski skejter
  • **
  • kIZA ŠTEKER!
da se ovo dogodilo bilo bi u crnoj kronici, a po vasoj prici i sprdanciji unutar teme mislin da se zajebavate..

... ali ako se ustanovi da se zajebavate na racun ovog osobno cu vam polipit banane svima iz kvarta..
bro to nočas bilo... koji ti je rac...

Offline Black Alternative

• forumski pješak
  • *
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: tu?e motore
  • MojSetup: onaj u moru

pa imaš na prvo stranici slike s mjesta nesreče....nebi se niko ovako zajebavao..

dečku želim brz oporavak i da sve bude uredu...a tipa u korsi nađite i riješite na svoj način..

Offline kiza-iz-kvarta

• HERO MEMBER
  • Tržnica : (+44)
  • maxi forumaš
  • I wish life could be swedish magazines
  • Mjesto: Ritopek
  • Moj Skuter: vozim šta užicam
  • Moja Kaciga: misliš kacika?
  • MojSetup: tuned by hac (al ne taj hac,ovaj je živ)
  • MojSpuh: ATD Srđan Mlađan
drale ja ne mogu faking vjerovat da ti jadnoj teti hildi zamjeraš što je to rekla............. :angry7:.................pa žena je u šoku..............mi koji smo cijeli život odrastali s njm,nama je bed otić,a ti jazavac,glumiš nekog gospodina........j.bote ide mi krv iz očiju zbog tebe........
a gde žuriš, a gde žuriš Goksi bre,a gde žuriš prebismo ti jangere!
RIP Goran Veličković "Goksi"

Offline Nikon

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
pa imaš na prvo stranici slike s mjesta nesreče....nebi se niko ovako zajebavao..

dečku želim brz oporavak i da sve bude uredu...a tipa u korsi nađite i riješite na svoj način..

jel imam.. sad gledaj slike pa gledaj ovo...

još jedna sparna ljetna noć u kvartu........standardna ekipa iza trafike ispija treću dvolitraču coca-cole,deki misleći da ga nitko od nas ne gleda krišom zavlači ruku u džep i brzim pokretima ubacuje pistacio u čvalje,međusobno se rugamo na račun štekanja,rugamo prodavačicu da je kuja disleksična i da joj smrdi pivo iz usta,iz boom-box trešte N.W.A..........ćilanje u kvartu je na sekund prekinio dolazak frenda MIĆE sa svojim yamaha neosom.......momak nas pozdravio i bacio se s nama u raspravu-ko je veći šteker benika ili pale.......i dok se rasprava odvijala(na trenutke s povišenim) tonom mićo je posegnuo za dvolitračom od cole u kojoj je ostalo tek za gutljaj-dva,naravno iskapio,mi mu lijepo rekli--ko iskapi,mora kupit novu dvolitraču.....mićo bez pardona sjeda na neosa i kreće u pravcu štajge po dragocjeni nektar........nije prošlo ni pol minute,kad je beetove ice cube-a i ekipe prekinula škripa guma,zvuk glasnog zveketa i na kraju lomljava stakla......bez imalo razmišljanja ostavili smo colu,čipsove i kazić(ipak je drale prek tjedna u zg,inače sve pokupi) i potrčali u pravcu iz kojeg je došao zvuk lomljave..........od prizora su nam se noge odsjekle........[b]mićin neos zakucan u haubu od opel corse i corsa i neos od siline udarca utjerani u autobusnu stanicu[/b]......mićina ixs jakna (nekad bijela) poderana i krvava stoji uz rub ceste.......tek nakon par sekundi skužimo miću kako s kacigom na glavi leži u parku(nasuprot stajališta za bus),okrenut licem prema zemlji bez znakova života.......jeb.mo majku vozaču corse,koji blijedog lica ne shvaća šta je napravio i da mu prijeti gadan zvekete......od javnog linča ga je spasio murjak na motociklu i par trenutaka poslije stigla je hitna......u nevjerici i stanju shocka samo smo gledali kako na frku miću stavljaju na nosila i u kola hitne pomoći.......šta je bilo?jazavac i glupan u narančastoj corsi se utrkivao sa nekom mazdom pick-upom,kad je htio zaobić mazdu u suprotnoj traci mu se našao drugi auto,da ga izbjegne skrenuo je uz rub ceste kojim je vozio mićo..........od siline udarca skoro sva stakla na autobusnoj su popucala i cijela se konstrukcija udubila......užas,još ne mogu vjerovat,mislim da je sve ovo san......upravo došli iz hitne,stanje u banani,izgubio je oko litru i pol krvi,kralježak polomljen,teški potres mozga,lom ključne kosti i otvoren prijelom potkoljenice.......hitno na operaciju zbog odstranjivanja slezene.....šta reć drž se frende,sutra cijeli kvart zbog tebe ide u crkvu............deky je posliko par slika s mjesta tragedije,sve puno polomljenih plastika,ixs jakna krvava,neos u parku,najvjerojatnije će ih sutra stavit......

prvo teska sprdnja kod uvoda u pricu, drugo vidili su ZAKUCAN MOTOR u auto, pa je sad na kraju motor u parku... a konstrukcija ko nova, stakla su polomljena... .. da se auto s motorom zabilo u stanicu nebi je vise bilo... drugo... sta je pandur staja kod stanice ceka sudar pa ga spasilo od zvekete jel...

drugo.. on je njemu izvuka dalje negdi u postovima 20kn iz djepa... vi ste bezivotnom tijelu skidali jaketu?=??? jeste moj k**ra*... gledali ste kako ga unose... da...
mićo nije imao bubrežnjak.....ono kao i da ga je imao pomogao bi mu........malo prije bio u bolnici,obavljena operacija stanje i dalje kritično.........bili smo i na autobusnoj,šokirali se kad smo njegovu reebok iversonku našli u drugom kanalu......trebalo bi otić vidit kako je mićina stara,a bed nam..........

da bas od svega zanima sve sta on nosi na nogama... cisto uvjerljivo...

ovo ne da seres nego iz aviona...

a daj sereš jbt baš sad upalio rtl i gledam u vjestima strašno... jbt daj javljajte šta je s mićom i ko ga je opalio jebat ću mu majku, ja ču mu suditi ako policija neče. ja ču mu jebati mamu ako niko drugi neće, ja ću mu zube vaditi j#bote, neće ti neki suditi,ja ću.... kad je to točno bilo...

jel imao mičo bubrežnjak????

kiza i ti češ goriti isto, već vidim kako si prvi trčao na mjesto nesreče onako lihvarski i garant si viko "jel neos na prodaju"...

i mogo si ostaviti miči 20 kuna u đepu....

Nedo ti bog da si mu skinio neonku s neosa, ja ću ti suditi....

jel ja sta iman dalje citirat... P.S. nije bilo na RTL-u ...
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline ivan007

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
bez zajebancije nemojte se salit sa takvim stvarima :jerk:
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
ako se na kraju ispostavi da je ovo sve vic onda jedna određena kolona je prošla kvalifikaciju za bann. i ako vam eladio ne da bann onda nek se mene skine sa moderatoskog

Offline sr-dream_vk

• forumski biciklist
  • Mjesto: ...KVART...
kakvi bannovi kakvi faking shit...dobro rec cu deky-u da stavi ostale slike pa cemo vidit cija baba drzi bombu u cegeru....i jakna je tamo i sve dobit cete ostale slike....kako vas nije sramota nazivat nas lazljivcima u ovako teskim trenutcima....bit ce stvarno zvekete... :angry4:

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
    • Zippo Friends Croatia
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
kakvi bannovi kakvi faking shit...dobro rec cu deky-u da stavi ostale slike pa cemo vidit cija baba drzi bombu u cegeru....i jakna je tamo i sve dobit cete ostale slike....kako vas nije sramota nazivat nas lazljivcima u ovako teskim trenutcima....bit ce stvarno zvekete... :angry4:
pa navikli smo se na sprdnju o svemu i svačem i sad neznamo dali je to istina ili ne :dontknow:
i misliš to otvoreno nekom prjetit? :laughing7:

Offline Nikon

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
cek ti to prijetis???

a i nije vam prvi put da b ise sprdali na ovu temu, vec ste upozoreni ...

P.S. ako bi bia dobar da me zvekete tako da te tuzim, fali mi para ....
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline Shema

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: Skuta?a
ekipa je zasluzila kolektivi godsnji odmor sa foruma

ako je istina, onda ste svi skupa poremeceni doti jednoga iz kvarta, malo je rec poremeceni, jer frend tako nastrada a vi se zajebavate sa njegovom majkom, originale koka kolom iz kvarta, njegovim patikama i nesto sitnoga u jaketi

da je meni frend nastradao nebi znao za sebe 5 dana kamoli izmisljao pricu dva sata za postaviti  na forum i usput se sprdat sa nekim ko fol forama

uostalom, zamislite da vama frend tesko nastrada? i kako bi postupali? bli se sprdali na racun toga?

ugl, ako je istina da je momak nastrada, svi iz kvarta mozete otici na koletivni godisnji u vrapce ili neku blizu ustanovu, ako je laž onda kolektivni ban :hello:

Offline zaprudanec

• forumski biciklist
  • Moj Skuter: Aprilia Tuono 1000R
još jedna sparna ljetna noć u kvartu........standardna ekipa iza trafike ispija treću dvolitraču coca-cole,deki misleći da ga nitko od nas ne gleda krišom zavlači ruku u džep i brzim pokretima ubacuje pistacio u čvalje,međusobno se rugamo na račun štekanja,rugamo prodavačicu da je kuja disleksična i da joj smrdi pivo iz usta,iz boom-box trešte N.W.A..........ćilanje u kvartu je na sekund prekinio dolazak frenda MIĆE sa svojim yamaha neosom.......momak nas pozdravio i bacio se s nama u raspravu-ko je veći šteker benika ili pale.......i dok se rasprava odvijala(na trenutke s povišenim) tonom mićo je posegnuo za dvolitračom od cole u kojoj je ostalo tek za gutljaj-dva,naravno iskapio,mi mu lijepo rekli--ko iskapi,mora kupit novu dvolitraču.....mićo bez pardona sjeda na neosa i kreće u pravcu štajge po dragocjeni nektar........nije prošlo ni pol minute,kad je beetove ice cube-a i ekipe prekinula škripa guma,zvuk glasnog zveketa i na kraju lomljava stakla......bez imalo razmišljanja ostavili smo colu,čipsove i kazić(ipak je drale prek tjedna u zg,inače sve pokupi) i potrčali u pravcu iz kojeg je došao zvuk lomljave..........od prizora su nam se noge odsjekle........mićin neos zakucan u haubu od opel corse i corsa i neos od siline udarca utjerani u autobusnu stanicu......mićina ixs jakna (nekad bijela) poderana i krvava stoji uz rub ceste.......tek nakon par sekundi skužimo miću kako s kacigom na glavi leži u parku(nasuprot stajališta za bus),okrenut licem prema zemlji bez znakova života.......jeb.mo majku vozaču corse,koji blijedog lica ne shvaća šta je napravio i da mu prijeti gadan zvekete......od javnog linča ga je spasio murjak na motociklu i par trenutaka poslije stigla je hitna......u nevjerici i stanju shocka samo smo gledali kako na frku miću stavljaju na nosila i u kola hitne pomoći.......šta je bilo?jazavac i glupan u narančastoj corsi se utrkivao sa nekom mazdom pick-upom,kad je htio zaobić mazdu u suprotnoj traci mu se našao drugi auto,da ga izbjegne skrenuo je uz rub ceste kojim je vozio mićo..........od siline udarca skoro sva stakla na autobusnoj su popucala i cijela se konstrukcija udubila......užas,još ne mogu vjerovat,mislim da je sve ovo san......upravo došli iz hitne,stanje u banani,izgubio je oko litru i pol krvi,kralježak polomljen,teški potres mozga,lom ključne kosti i otvoren prijelom potkoljenice.......hitno na operaciju zbog odstranjivanja slezene.....šta reć drž se frende,sutra cijeli kvart zbog tebe ide u crkvu............deky je posliko par slika s mjesta tragedije,sve puno polomljenih plastika,ixs jakna krvava,neos u parku,najvjerojatnije će ih sutra stavit......
kaj ces ti u crkvi
AKTON communications
www.akton.hr
info@akton.hr
+385 91 286 46 88

Offline sr-dream_vk

• forumski biciklist
  • Mjesto: ...KVART...
nemogu vjerovat kakav anbelivebil shit iz hepnink hir....mi iz kvarta smo takvi kakvi jesmo...volimo pice..provode..zene..rugat se narodu..pljuvat po njemu...al to neznaci da se sad zajebavamo.....i to za zveketu..nijemi prvi put da placam odstetu nekom....da i to razjasnimo....bmk za vas ja odoh i nepitam za vas....