Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR-1 Pyrotherm team

<< < (72/75) > >>

mmario73:
uradio sam i kontrolu nivoa goriva u lončetu metodom.. kada se natakne maleno crevo na dno karb-a i odvrne šraf, a da je pritom crevo okrenuto prema gore, nivo goriva u crevu će biti isti kao i u lončetu po metodi spojenih sudova...

kod mene se vidi da je nivo na tački ulivanja spajanja atomizera i igle... ja se moram požaliti da meni malo preliva na leru, i da mi se šraf za ekstra vazduh ne odaziva, već samo utiče na kompletnu smešu... možda ću jednog dana probati da smanjim još nivo, ali to povlači rizik da če mi ponestati goriva u lončetu na punom gasu.. .imao sam već takvu situaciju na TM24 i moram priznati gadan je osećaj.. sreća bio je bez posledica

mmario73:
razmišljao sam i nekako da ukrojim fabrički blatobran, da mi točak baš ne baca prašinu na filter i usta karburatora...

evo i 4 žrtve, bačene u Nedelju.... blatobran sam modifikovao nekako... moglo je i bolje...

mmario73:

mmario73:
drag utrka je prošla za mene ok... bila je malo slabija reakcija motora u terminima treninga, vrv zbog vlažnosti vazduha, u  jutarnjim časovima je bilo neke kiše... međutim kasnije oko 15 časova je bilo već sve ok..

temperatura vazduha je bila oko 33C , temp motora mi nije prelazila 61-62C, odličan je ovaj klima killer... osetna je snaga kada se motor propinje u međuubrzanju, u par navrata mi je na trenutak zascilovala prednjica kada se točak vratio u kontakt sa asfaltom..

sa mojom težinom sam imao vreme 10.3s  a recimo 2009 godine sam imao najbolje vreme 10,9s, tako da pomak postoji, ja sam zadovoljan...

evo i izmerenog vremena sa vozačem od 80kg, ... na 201m

luna500rr:
Svaka cast..iako si dosta kršan bio si najbži u klasi :notworthy:
Šteta što nisi nekog klinca il curu stavio da vozi, posramio bi i gagija ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju