Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR-1 Pyrotherm team

<< < (63/75) > >>

Grale:
odličan projekt ko i svaki drugi koji postaviš,jednostavno ostavi ljude bez teksta dok čitaju :notworthy:
sudeći po izlaznoj brzini na 100 m,vjerujem da bi 150 m odvozio oko 8 s,sa lakšim vozačem definitivno,vjerojatno i ispod 8

ivanm:

--- Citat: mmario73 - 03 Listopad, 2012, 10:18:18 ---izmerim 150m sa nekim lakšim vozačem pa ću postovati..

--- Kraj citata ---
i to upola jer je po kilaži mmario ko dottore x 2 :toothy11:

2TDottore:

--- Citat: ivanm - 03 Listopad, 2012, 10:22:37 ---i to upola jer je po kilaži mmario ko dottore x 2 :toothy11:

--- Kraj citata ---

da tu negdje ja sam ta perolaka kategorija 70+kg....samo s druge strane uzmi u obzir da kako tezak vozac ima problem kroz ubrzanje tako lagan ima jako veliki problem kod starta i ako lose startas ode sve u k. posto se radi o desetinkama na kraju nema tu vise stizanja  ;D

--- Citat: mmario73 - 03 Listopad, 2012, 10:18:18 ---gledao sam snimke, i h** ga žao mi je što smo opet propustili, videt ću da izmerim 150m sa nekim lakšim vozačem pa ću postovati..

--- Kraj citata ---

ajde bas me zanima.posjedni na skuter nekog oko 70kg i probajte na 150m  :)

zemo323:
evo prolistao projekt i samo pohvale.. ekstra projekt!  :notworthy:
detalja na bacanje  :D  svaka cast!

mhr-team:
pa lako se može izračunati najsporije vrijeme od maria na 150m i to iz osnovne formule za brzinu v=s/t

znači nama treba t(vrijeme u sekundama), za to je formula t=s/v (vrijeme jednako prijeđeni put kroz brzina)
uzmimo u obzir da je mario imao nakon 100m brzinu od 86km/h i sad nam preostaje samo izračunati da je nastavio sljedećih 50 metara ići istom tom brzinom, bez ikakvog ubrzanja....

znači:

t=s/v  -->  t=0,05km/86km/h = 5,81-4 sati x 3600 = 2,09sekundi

znači mariu bi najsporije vrijeme na 150m bilo (6,32+2,09) = 8,41 sekunda
to je vrijeme da je nakon 100m nastavio voziti brzinom od 86km/h, e sad pošto nije, a skuter je ubrzavao, onda je to sigurno oko 8 sekundi, a vjerojatno i ispod 8sek... i ako uzmemo u obzir da se radi o mrcini (mario oprosti)  ;D od 120kg onda je to EXTRA vrijeme, što znači da je SR-ka i više nego konkurentna našim drag racerima i mislim da bi bez problema išla možda i ispod 7,6sek kako navodi dottore ove naše rezultate  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju