Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR-1 Pyrotherm team
2TDottore:
anto ja cijenim tvoje znanje matematike i fizike al ovi tvoji proracuni ti drze vodu samo u teoriji iz vise razloga ali u praksi to i nije bas tako jer mnogo stvari utjece na dobro vrijeme a ovak preko teoretskih procjena se tako olako razbacivat sa sekundama mislim da nema smisla jer u igri su desetinke sekundi a cak i tisucinke su nekad bile u igri.
evo samo za usporedbu cu dat proslogodinje vrijeme od webera tvornickog vozaca stage 6 kojeg svi znate ovak preko prica ako ga vec niste upoznali i on je prosle godine odvozio losije vrijeme nego sadric.a sumljam da mario ima bolje slozen skuter od jednog tvornickog tima i da moze napravit brze vrijeme od naseg najboljeg vremena koje jos uvjek drzi sadric ja sam desetinku iza njega.
velim najbolje da se na mariov skuter stavi neko ko je relativno lagan i ko zna odlicno startat.bez tog dvoje u kombinaciji nema ni dobrog vremena jer spustit vrijeme sa 8.40 na 7.60 ili bolje je ogromna razlika na tak kratkoj relaciji.al ajde mozda sam u krivu sve cemo vidjet kad se baci test
Grale:
eto anto,tom logikom sam se i ja vodio,jer je akceleracija još uvijek prisutna :icon_thumright:
2TDottore:
teorija o akceleraciji vam nije losa makar opet velim nemrete tocno znat kolko skuter na kojoj brzini ubrzava jer ne ubrzava jednako na 20 40 60 80 itd a i mislim da ste zaboravili jos jednu bitnu stvar a to je otpor vjetra koji nije isti na svakoj brzini a oce i on ukrast pokoju desetinku :)
zajebite teoriju praksa je majka svih teorija xD
Grale:
ja garantiram da ide 8 sekundi,sve ostalo ovisi o vjetru,prijenosu,masi vozača itd...
jer da se nastavi kretat brzinom 86 km/h(što je oko 25 m/s) odvozil bi ispod 8,5,a sigurno razvije blizu 100...
naravno teorija je k..va,sve se mora dokazat u praksi :icon_biggrin:
2TDottore:
ma i ja mislim da ide 8s bez problema sa laganim vozacem koji dobro starta a sad dal bu uspio odvozit ispod naseg rekorda to me zanima jer znam kolko je nama bilo problem skinut samo desetinku sekunde a kamoli kad treba skinut skoro sekundu po vasoj teoriji s tim da uzmite u obzir da nasi skuteri idu 0-100 oko 5-6s onda izracunajte kolki je nama izlaz nakon 150m kad vidim da se volite igrat sa fizikom i matematikom ;D
nestrpljivo iscekujemo test :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju