Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR-1 Pyrotherm team
mmario73:
ovde sam dopunio postove što su nedostajali i što se radilo sa malog setup-a, sledi ispisati što se radilo na velikom setup-u sada pred trku...
mhr-team:
--- Citat: mmario73 - 02 Listopad, 2012, 15:57:14 ---ovde sam dopunio postove što su nedostajali i što se radilo sa malog setup-a, sledi ispisati što se radilo na velikom setup-u sada pred trku...
--- Kraj citata ---
e to je ono što me više zanima, dakle slušamo tj. čitamo ;D
mmario73:
:) snimke sa trke smo postavili, ispisaću ovih dana, ima 80-ak fotografija...
mhr-team:
--- Citat: mmario73 - 02 Listopad, 2012, 16:01:17 ---:) snimke sa trke smo postavili, ispisaću ovih dana, ima 80-ak fotografija...
--- Kraj citata ---
auuuu... bit će mi zadovoljstvo to čitati... :headbang:
mmario73:
i tako bliži se dan, jedine trke ubrzanja koja se kod nas u državi organizuje, pa još da ima i skuter kategorije, gde evo mi učestvujemo više godina za redom, a daće bog pa ćemo jednog dana imati i ekipu i posetiti susedne države... Sloba iz Kamenice se uveliko sprema, meni Airsal onako ok ide,, međutim hteo bih ponovo da spakujem MHR-a, odavno sam ga već vozio.. i na inicijativu drugara, hvala im za to, ipak odlučim da se upustim u sve ponovo...
Airsal leti dole, blok je na stolu... Odlično je stanje, obzirom da je ovo 4-ti klip u ovom cilindru i da je kod prethodnog vlasnika već dobio malo ožiljaka...
i ne bio Airsal ako ne bi imao bar malo otisak kod izduva, ali za ovo Pita snosi odgovornost, kada je cepnuo bez uključene pumpe za vodu :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju