Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR-1 Pyrotherm team

<< < (57/75) > >>

luna500rr:

--- Citat: 2TDottore - 19 Listopad, 2011, 13:01:49 ---ako se gleda ubrzanje do 100 po satu i uzme se stoperica dobije se vrijeme od nekih 13-14s sto u konacnici znaci da aprilia ide ko neki serijski sp180 ili vxr200 sto je po meni jako slabo.ispravite me ako sam u krivu  :dontknow:

--- Kraj citata ---

ovo sad je odlicno obzirom na setup, mada nema do evo setupa sto je prije imao

otprilike duplo brze :laughing7:

2TDottore:
e ovo je vec bolje  :)

mmario73:
sad sam zapenio, do juče smo pljiuvali po ovom Airsal T6 cilindru, a ispadne da nije naivan, ako ga zalepim ode ciganka na smetlište...

@dottore, ciganka nosi mešinu 125kg tešku, šteta što u ono vreme kada je MHR sniman nisam imao kameru sa više frejmova... :)

@mhr-team, za sledeću sezonu najzad ide natrag team2 77cc-a, onako kako sam ga spremio u prethodnim postovima, sa TMX-30 mikuncem, i nabavio sam najzad drag volan i kandžu, pa će biti i nekog spuštanja i produženja već.. staviću i RX1N koji dugo čeka samo me žao bilo da sečem i krojim fabričku tablu od srke, onako će koso taman na drag volan 1:1 biti pričvršćen...

ehh hvala svima, moram još izvući maksimalu iz ovog T6 španca da se vidi na čemu smo..

edit:sat-gps... 90- je 72, 100- je 83, dno- je 94

mhr-team:
svaka čast mario... aprilija definitivno ima da jede malu djecu,,, strašan setup  :notworthy: :icon_thumright:

ivan_speedy:

--- Citat: mhr-team - 20 Listopad, 2011, 15:45:06 ---svaka čast mario... aprilija definitivno ima da jede malu djecu,,, strašan setup  :notworthy: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Svaka čast  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju