Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR-1 Pyrotherm team
pralas:
--- Citat: 2TDottore - 19 Listopad, 2011, 13:01:49 ---moram priznat svidja mi odnos prema detaljima kod slaganja i stelanja samog skutera tu se nema kai za rec :icon_thumright: ali s druge strane po filmicima ta aprilia nejde nikam ili se mozda ja varam... ???
ako se gleda ubrzanje do 100 po satu i uzme se stoperica dobije se vrijeme od nekih 13-14s sto u konacnici znaci da aprilia ide ko neki serijski sp180 ili vxr200 sto je po meni jako slabo.ispravite me ako sam u krivu :dontknow:
--- Kraj citata ---
nisi pratio projekt,to vise nije high end nego je mario slozio ajmo reci neki slabiji midrace setup za zimu sa 16mm karbom
mhr-team:
--- Citat: pralas - 19 Listopad, 2011, 14:36:54 ---nisi pratio projekt,to vise nije high nego je mario slozio ajmo reci neki slabiji midrace setup za zimu sa 16mm karbom
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
2TDottore:
ak je tak aj onda nije ni lose za slabiji midrejs makar previse to leti u okretaje....xD :)
mhr-team:
--- Citat: 2TDottore - 19 Listopad, 2011, 15:21:20 ---ak je tak aj onda nije ni lose za slabiji midrejs makar previse to leti u okretaje....xD :)
--- Kraj citata ---
kažem ja, dere se aprilija ko ciganka kad brata ženi :laughing7:
2TDottore:
--- Citat: mhr-team - 19 Listopad, 2011, 15:22:43 ---kažem ja, dere se aprilija ko ciganka kad brata ženi :laughing7:
--- Kraj citata ---
podsjeca me na jednog bauntija sa šakalom i gljivom tu kod mene u ulici kojeg cujem na 500m kak ide prema meni a zaspim dok prodje.... :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju