Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR-1 Pyrotherm team

<< < (55/75) > >>

sikirica:
procitao sam svih 15str

prelijep projekt, sve citko napisano, slikano, evidentirano! :O

samo naprijed  :headbang:

mmario73:
ahah ko ciganka kad brata ženi... :icon_biggrin:
da razmišljao sam to tim protektorima, leti kada se ne nose pantalone i jakna, njih treba nabaciti, u pravu si sasvim...

mmario73:
evo testa, vratio sam paljenje na 1,5mm pre GMT i zakovao stare rolnice od 4,5g koje su mi se držale na oko 11k u međuubrzanju, usput testirao sam sa 95 i 98 diznama i skroz spuštenom i za jedan zarez podignutom iglicom, trenutno je 98 i drugi podeok, na punom gasu mi je siguran, mada mi malo preliva u početku kada je motor u radnoj temperaturi.. ovo je taj stadijum kada obrtaji u punom gasu lagano rastu.. snimao sam dva puta niz vetar i uz vetar, ovo je drugi snimak uz vetar..

u svim vožnjama uspeo sam da naguram temperaturu do 70, za primetiti je da nagura obrtaje do 11600+ pah ja mislim da je tu negde.. bez preterivanja.. ako budem još imao vremena i volje za test, možda pohvatam te detalje, mada ne ostaje ovakva pa mi to nije bitno, možda nalovim maksimalu sa ovim setupom i to je to...

evo video, dakle dizna 98, igla drugi zarez odozgo (nije skroz spuštena) početna tačka 1,5 pre GMT ili 20 stepeni

mhr-team:
da neće ovo biti prejak setup za zimu? mislim ono... zadnja vuča itd  ;D
ide aprilija nema šta... baš me zanima kako će se projekt odvijati i što možemo olekivati za sezonu 2012  :drunken_smilie: :icon_thumright:

2TDottore:
moram priznat svidja mi odnos prema detaljima kod slaganja i stelanja samog skutera tu se nema kai za rec  :icon_thumright:  ali s druge strane po filmicima ta aprilia nejde nikam ili se mozda ja varam...  ???

ako se gleda ubrzanje do 100 po satu i uzme se stoperica dobije se vrijeme od nekih 13-14s sto u konacnici znaci da aprilia ide ko neki serijski sp180 ili vxr200 sto je po meni jako slabo.ispravite me ako sam u krivu  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju