Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: najbolje ulje  (Posjeta: 20036 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
Odg: najbolje ulje
« Odgovori #80 : 09 Srpanj, 2009, 18:54:41 »

nije istina jer recimo neka ful sintetika nece izgorit dobro na serijali i opet se nakuplja garez..

to moze dosta ovisit i o stilu voznje,dosta njih ne uspije dobro sagorit full sintetiku,pa in se skuplja garez na klipu bezveze,ja livan agip polusint kad ne livan dvotaktol, i isti mi je k,a kad nekome raidn motor izbjegavan dvotaktol da ne bude posli po meni da sna se cigania pa nalia jefntijije ulje,pa sta riknilo,i sta je najgore to ulje uopce nije najjefitnije(dvotaktol) oko 50kn je litra,sta ga cjenovno dovodi skoro do polusintetskog agipa?cak san vidia neka malo jaca imena da je litra ulja jeftnijia od ine,tako da prica koliko para toliko muzike i ne drzi vodu,a ovde na forumu sigurno necete saznat koje je ulje najbolje i sta koristit,jer niko nije dovoljno iskusan da je na nekon odredjenon ulju odvozia nekoliko motora i  toliko kilometara da moze jamcit za njega

a ova trkaca i preskupa ulja nisu za normalnu upotrebu jer ih neceet uspit sagorit i samo ce te problem napravit i jos to ulje platiti ohoho

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #81 : 09 Srpanj, 2009, 18:59:46 »
istina..ja koristim ili silkolene ili shel..nisam nikad imao problema s njima i napravio sam na tom ulju debelo preko 50 000km tako da ga preporucujem...

Offline nrg extreme

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: da
« Odgovori #82 : 10 Srpanj, 2009, 00:42:30 »
Sto se tice ininog ulja ja sam donedavno koristio 2t scooter
polusinteticko zeleno, i nisam imo problema.preso sam na njemu
preko 10000 km jer sam 2. Vlasnik, a skut sad ima preko 20000km i masina je solidna.
Uglavnom odnedavno sam preso na agip polusint. Jer mi je zadnje vrijeme dost dimio,
ioako mislim da je to do auspuha koji mi je bio zastopan pa sam uzeo giannellija.
Al bolje bilo koje ulje nego vozit bez njega, bar mislim  :laughing6:

Offline Shomi

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Beograd
  • Moj Skuter: Piaggio Typhoon 2009
  • MojSpuh: Euro 3 - Fabricki
« Odgovori #83 : 10 Srpanj, 2009, 00:51:11 »
meni ispod gepeka na piaggio-u ima nalepnica Selenia moto rider...jer ima negde to uopste u Srbiji ili Hrvatskoj...I kakvo je to ulje????

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
« Odgovori #84 : 10 Srpanj, 2009, 01:31:35 »
meni ispod gepeka na piaggio-u ima nalepnica Selenia moto rider...jer ima negde to uopste u Srbiji ili Hrvatskoj...I kakvo je to ulje????

dobro je to ulje,smao neznan ima li ga jos di kupit. prije je piaggio ima ugovor sa selenion pa ga je preporuca za sve svoje skutere,a prije koju godinu su raskinuli ugovor(neman pojma zasto) i potpisali s agipon,tako da mos i agip slobodno livat ;D

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #85 : 10 Srpanj, 2009, 07:31:57 »
to je malo čudan deal, jer vlasnika Piaggia je Fiat isto kao i Selenie, pa me čudi..
ne znam tko je vlasnik Agipa al nebi me čudilo da je isto Berlusconi :-)

Offline Ghoul

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Facebook
  • Mjesto: Zagreb\Skut u Varaždinu
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP '03
  • Moja Kaciga: Nitro N-800V
  • MojSetup: Stage6 sport PRO
  • MojSpuh: Stage6 PRO
« Odgovori #86 : 10 Srpanj, 2009, 16:19:18 »
koristim vec zadnjih par godina Shell SX2 - 32 kn u Getrou i sve je u najboljem redu...radi super na nakitanoj masini iako je mineralno s nekim sintetickim dodacima.

sad cu prec na Shell VSX2 polusint. ulje jer mi dolazi jaci spuh koji ce ga vrtit na 11k rpm i opet ce mi trosk ulja bit samo 50 kn i znam da ce sve bit tip top...

Offline Shomi

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Beograd
  • Moj Skuter: Piaggio Typhoon 2009
  • MojSpuh: Euro 3 - Fabricki
« Odgovori #87 : 15 Srpanj, 2009, 03:43:39 »
Ma nebitno za Seleniu,trenutno sipam Motul Scooter Exprert 2t i nista ne fali :D Nego vidim po Beogradu se vozika kombi i pise Agip ulja i ima onaj lav sto pljuje vatru???ma bolime uvo ni sa motulom mi nista ne fali :DD

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #88 : 15 Srpanj, 2009, 10:33:26 »
koristim vec zadnjih par godina Shell SX2 - 32 kn u Getrou i sve je u najboljem redu...radi super na nakitanoj masini iako je mineralno s nekim sintetickim dodacima.

to ti je mineralno ulje.

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #89 : 15 Srpanj, 2009, 10:36:59 »
svako ulje će raditi na svakom setupu, dim i smrad kao posljedicom, zaštopavanje auspuha, talog na klipu, itd...
znači možeš bilo koje ulje sipati, ali kvalitetnije ulje jamči mirniju vožnju, sa manje raskapanja motora..

Offline Ghoul

• forumski biciklist
    • Facebook
« Odgovori #90 : 15 Srpanj, 2009, 12:05:30 »
to ti je mineralno ulje.

ja sam samo rekel kak pise iza na deklaraciji, iako sam svjestan da je zapravo mineralno, a VSX je polusynt...

makar ulje je sasvim u redu...tak i tak se moj kit vrti ko serijana pa nemam razloga kupovat neko polusintetsko ili sintetsko jer bi mi samo garez u spuhu nastajala i spuh bi poceo slinit gadno...

enivej, pitanje!

jel itko probal ono Challoils Synstroke TTS full synt ulje?? litra kosta samo 84 kn  :jerk:
moze ga se i nabavit sa mirisom jagode, mentola i nekog divljeg voca il tako nesto...ali samo u mađarskoj!
kolko sam potrazil po netu, firma je sasvim ok i ulje zadovoljava sve standarde i ima sve najjace certifikate...

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #91 : 15 Srpanj, 2009, 12:11:10 »
jel itko probal ono Challoils Synstroke TTS full synt ulje?? litra kosta samo 84 kn  :jerk:

Litra Castrol TTS ulja je 85kn u trgovini, a i netko je nudio TTS ulje sa popustom ovdje na forumu.

Offline Ghoul

• forumski biciklist
    • Facebook
« Odgovori #92 : 15 Srpanj, 2009, 12:27:29 »
Litra Castrol TTS ulja je 85kn u trgovini, a i netko je nudio TTS ulje sa popustom ovdje na forumu.

bilo prije...  :angry7: u Getrou...vise nemaju...

aj reci gdi ima to za kupit po toj cijeni?  :toothy9:

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #93 : 15 Srpanj, 2009, 12:30:10 »
bilo prije...  :angry7: u Getrou...vise nemaju...

aj reci gdi ima to za kupit po toj cijeni?  :toothy9:

u Getrou sam bio nedavno i imali su ulje, znam da Metro vise nema. Nije valjda da i Getro prestaje dilati TTS.

Ako zelis dobiti ulje ispod cijene, pogledaj ovaj post:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=20681.msg322620#msg322620

Offline andy

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
« Odgovori #94 : 15 Srpanj, 2009, 15:09:48 »
Ja to TTS CASTROL kupujem na jednoj ovdje benzinskoj za ravno 100kn.. Nigdje nisam mogao nać jeftinije..  :icon_thumright:

Offline Ghoul

• forumski biciklist
    • Facebook
« Odgovori #95 : 15 Srpanj, 2009, 15:46:26 »
u Getrou sam bio nedavno i imali su ulje, znam da Metro vise nema. Nije valjda da i Getro prestaje dilati TTS.

Ako zelis dobiti ulje ispod cijene, pogledaj ovaj post:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=20681.msg322620#msg322620

pa ja TTS nisam u Getrou na Vrbanima vidio ima vec 2-3 godine, a sad su i u Varazdinu prestali dilat, a frendu treba za due+...u VZu onak ima mozda 2 shopa s uljima i sintetika je dost skupa...

Offline psycho

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • forumski biciklist
  • *
  • Mjesto: Bjelovar
  • Moj Skuter: nrg mc2
  • MojSetup: stage6 sport pro
  • MojSpuh: zx
« Odgovori #96 : 15 Srpanj, 2009, 16:42:05 »
moto rex ulje ful sinteticko ali tesko za nabavit
PRODAJEM kit stage 6 sport pro 500 kn i malossi multivar 200 kn za piaggio gilera masine

Offline jprekrit

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • ♫★♫ Heartbeat @ 128bpm ♫★♫
  • Mjesto: Ivanec
  • Moj Skuter: Runner SP Bianco Fus
  • Moja Kaciga: Vemar VXP Medon
  • MojSetup: Stock
  • MojSpuh: Yasuni R Alu
« Odgovori #97 : 15 Srpanj, 2009, 23:34:13 »
Ja, ali ako ga trebaš, tek za 3 tjedna možeš dobit jer sad idem na godišnji! A i ivanu iz solina sam obečal, a pošto drugi tjedan putujem za Hvar, možda se budemo našli u Splitu da mu dam ulje.

Offline seba

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • Banned!
  • Mjesto: Vrbovsko
  • Moj Skuter: sr 150
  • Moja Kaciga: ktm
  • MojSpuh: sp 180
« Odgovori #98 : 15 Srpanj, 2009, 23:40:34 »
kod mene je tts 80kn i imam mislim jednu litru na lageru,isto tako imam i ipone city na lageru ako kome treba

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • how you ride not what you ride
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
« Odgovori #99 : 15 Prosinac, 2009, 23:40:55 »
evo decki mogu vas obradovati.
Ja znam jos jedan ducan koji drzi sva SELENIA ulja 2T i 4T za motore i automobile.
Tako da ako nekome zatreba mogu pogledat koliko dode i poslati mu.

Uglavnom SELENIA je prestala biti partner piaggiu zato jer je bila neprimjerena masinama.
SELENIA se preporucala za jace skutove (runner, nrg,....) koji su cestu tunani i zbog svojg sagorijevanja na 72 stupnjeva nije nudila dovoljnu zastitu.
Presli us na AGIP jer sagorijeva na 114C sto nudi dovoljnu zastitu za jace motore (nrg, runner,....)
SELENIA je perfektna za motore koji nisu tunani, skinute blokade i sl.
Za sve ostale visoke performanse sagorijeva prerano te ne drzi konstantan film lubrikacije.
Uglavnom mozete to i procitati na piaggio-voj stranici italije u press releasse sekciji.

Uglavnom zelim vam mnogo zabave ja koristim valvoline i repsol i imam vec 50000km na staroj masini.  :headbang: