ja svojin ocima vidia 2 motora kojima su klip i cilindar bili u uzasnom stanju nakon koristenja ininog ulja..naravno pricamo o ininom 2t plavom ulju..
sigurno nije nastalo posljedicon ininog ulja,jer vecina ljudi nezna vozit dvotakte,takvima ce te nac i gorivo u ulju u 4t agregatima,upale motor na ladno odma pun gas,site se ulit ulje kad in crijevo vec povuce zrak,a ostalima su vjerojatno karburatori nepostelani,ili in se pregrije zbog greske u uljnon sistemu ili vodenon sitemu..
nezann jel na ovon forumu momak sta sna mu proda masinu od fxra 180,koja je 10 godina bila u pogonu svaki dan(osim par puta minjanih lezajeva,jednom radilice i par puta prstzenova),znaci original klip i cilindar,covik u kojeg san kupia motor mi je po procjeni reka da je motor ima cca 200 000km,jer je godisnje radia 20000km dok mu nije riknia celer,jos san ja posli presa 15ak iljada km
kad je momak otvoria masinu,pita me jesan li stavlja novu garniuturu.. a motor je cili vijek radia na inin dvotaktol,tako da van te price o nevaljalosti ine za ulje ne drze vodu, nekazen da je najbolje,al bome ni najlosije,a daleko od toga je da ne valja