Skoro sam zaboravio pitat VUJO1 koliko sam shvatio iz tvog posta jeli to znači da ti ideš u san marino i kako???
pozdrav luky.je dobro si svatija.idem u san marino.ja sam isto vespa fan ka i vi, s tim da imam i neko iskustvo na motoru(zadnjih 7 godina mulac iz '69 BMW r50/5) a prije toga neke stare japanske uličarke i kroz srednju koza cicibanka.budući mi bmw nije baš najokretniji za po gradu,tako sam paralelno s njim uzea vespu indijku koju sam tra 6 godina i koja me vrhunski služila,a sad mi se prije dva miseca ukazala prilika i uzea sam px 200 iz '84(papiri od 125) u odličnom stanju.to je sasvim drugi osjećaj,koji me tolko obuzea da sam totalno zapostavija moto moment.
i prije mi je bila draga vespa al ovo sad već graniči s opsjednutošću.hehe...tome ste i vi stalni forumaši pridonijeli sa svojim postovima i sa ovim klubom.spizdili ste mi glavu skroz.
kad si već kod splita,ima mi prijatelj sliku sa rive s kraja osamdesetih,par koza(tomos apn 6),mizija(MZ) i stotinjak vespi.
onako lip prolitnji dan za otić na kavu.grad vespi,nema šta.sad su naravno skuteri prevladali i to premoćno,al mi je drago vidit da sad vespe vozi malo starija ekipa i uglavnom su sređene šta gpvori da ih ljudi voze zato šta ih vole a ne zato šta nemaju love za skuter,šta me posebno veseli.a i nike je iz splita
to luky:u anconu sa trajektom (kratak sam s vrimenom) pa do gori s vespom.i suvozač iza mene naravno...