Tehnički kutak > Blokade

Blokada na Kymcu super 8

<< < (6/10) > >>

unknown:
nakon pogreške u vidu kupovine 4t mašine(isto super 8) pa prodaje i kupovine 2t mašine koja je išla kao 4t mašina..nakon više mjeseci glavobolja mojim mukama došao je kraj!!!! ;Dzasad....

ovo što sad imam je pravi mali vrag hahaha :icon_biggrin:

isprike na euforiji ali stvarno sam se napatio,obilazio majstore i mislio da imam robu s greškom..tak da sam sad u 7. nebu...

ovako: ubrzanje je definitivno za 50% bolje,povuče kao nenormalan...nisam ga imao gdje razvuć ali sam išao 68 s činjenicom da je do 65 vukao brzo bez ikakvih usporavanja!tih 3 km/h je malo MALO usporio!gas nije bio na full stoga mislim da ću ga dobit do tih 73 koliko su išli ovu na servisu!

definitivno je znači problem auspuh,ovo je kao da imam drugi skuter!!!
strah me i pomislit šta onda dobijem sa zx-om ili tt-om :icon_biggrin:
jedino za potrošnju ne mogu ništ reć ali kako ću ga ja vozit, mislim da će bit 5 ak ne i više :icon_biggrin:

Cobra:
Bas mi je drago da si to sredio,ja sam skinuo slijepo crijevo i jos jedno crijevo koje je spojeno na auspuh i sad vuce bolje al max 75 sto sam uhvatio...Jel ti se cuje sta motor kad dodje do 65 onako bruji jako kao da ce se raspast...Ja necu uzet sebi Leo Vince jer je najslabiji na testovima a i lose izdrade je,po testovima za Kymco najbolji je Hebo Performer 170 eura al isplati se jer ide na serijalu i za kit je.  :binkybaby:

unknown:
i da te ispravim,širio si kanale! :icon_biggrin:
sumnjam da bi bez toga išao max 75 jer znam 5 ljudi kojima je išao isto kao i meni a nikog kome je išao toliko!
sad se skut čuje normalno za 2t,znači dosta je bučniji nego što je bio..ovaj prije nije imao zvuk!
ide do 70 bez problema,preko ga nisam imao gdje tjerat ali može još pošto gas bude na 2/3.
al prebolesno kako vuće!
to je sad zapravo puno bolji spuh od bilo kojeg serijskog,totalno je pročišćen!
a neću ni ja uzimat nikakav sportski jer sam super zadovoljan s ovim i ne mogu uopće zamislit da 50 ccm ide bolje od ovog!
a i kažu mi oni da možda ne bi dobio ništa sa sportskim,možda za nijansu jači šuz i par km/h krajnje što mi se ne isplati za tu lovu!

Bluee:
da se i ja nadopsiem.bio danas kod skare i rezali su auspuh i to sta vec rade i dobio sam 10% na performansama.max brzina 70(jedva) i ubrzanje malo bolje(ali samo malo).jako sam razocaran.steta 300kn

Cobra:
Brate to sve ovisi kako si ga postelao ja se malo igram sa karbom i namjestio sam ga bas kako treba,izvadio sam onu lulicu iz airboxa i stari filter zraka strgao po pola tak da vise dobija zraka.Za dva dana dolazi multivar a kasnije spuh pa cu da vidim kako ce ici zasada max 78 po satu i to na opakoj nizbrdici

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju