Tehnički kutak > Blokade
Blokada na Kymcu super 8
Brla:
Jel zna netko gdje se sve blokade nalaze na navedenom motoru? Kolega je skinuo sa variatora, začepio ono slijepo crijevo na auspuhu i motor ide 62 km/h i čini mi se da je dalje blokada okretaja... pa me zanima jel mu je blokiran CDI i dal se da to kak home made odblokirat ili treba nabavit odblokirani CDI?
unaprijed zahvaljujem :notworthy:
Bluee:
neznam odgovor na tvoj problem ,ali bih se htio nadovezati da sam ja skinio blokade na svom super 8 2t prekjucer i da mi isto neide vise od 62-64.kad se sagnem ko majmun onda navuce 66 sto je za 5.5hp ipak pre malo.kazu ljudi da ce se razradit pa da ce ici bolje ,ali ja u to cisto sumnjam.ako netko zna rijesenje nasih muka bilo bi super da nam kaze:)
edit:e jos samo jel tvom prijatelju zagrebe nesto kad otpusta gas ili kad dpdaje gas na neravnom terenu.ovi mulci u ovlastenom servisu nemaju pojma nista.zanimljivo je da se ista masina ugradjuje u super 8 i u vitaliti ,a vitaliti navuce 70 bez problema
Brla:
e čini mi se da je CDI blokiran... pa me zanima jel se da to rješit rezanjem neke žice u njemu ili se mora novi nabavit ???
ništa ne grebe... sve je normalno
kimcovit:
meni su na vitalityu skinuli slijepo crijevo, blokodu sa variometra i stavili veći diznu.
Znači pitaj za diznu ili čekaj da se javi neko ko zna više i kužu se u skutere ili prelistaj teme sa Kymcom jer ja tak najviše naučim pošto ima jako malo ljudi te skutere.
sanatorium:
ja imam kymco super 9 ( masina je ko na novom super 8 2T ) i taj skut ima 3 blokade
1.varijatoru
2.slepo crevo-spuh
3.nova dizna br.88 ( uz to i stelanje karb. )
super 9 nema el. blokada pa valjda nu super 8 ne treba da ima znaci posle skidanje blokade skut ti treb ici 75-80km/h
p.s na koliko KM si skidao blokadu ( ako imas manje od 1000km to da ti ide 65-70km//h je normalno zato sto skut jos nije razradzen pa zato i slabje ide a ako imas vise od 1000km i ide tako slabo neznam sta mu je nosi gau servis zato sto imas garanciju ) :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju