Tehnički kutak > Blokade

Blokada na Kymcu super 8

<< < (5/10) > >>

Bluee:
nisam iz osijeka ,inace sam iz čepina ,ali sam od nedavno u cepinskim martincima.300kn za sredjivanje auspuha??onda cu ipak mijenjati auspuh.nemogu vjerovati da se nemoze u osijeku nigdje nabaviti leovince.ajd budi ljubazan pa javi kad nabavis auspuh kako si ga nabavio i kolika su poboljsanja

unknown:
toliko su meni rekli u škari da će mi uzet!i to samo ako budu bolje preformanse,ako ne onda nikom ništa..jebiga ima tu posla.
99% da ću iz italije nabavit ali ti javim sve u detalje i spojim te s dečkom koji to riješava.

Bluee:
super .hvala

unknown:
evo da se javim :icon_biggrin:
nisam uspio nigdje nać spuh za njega pa sam išao kod škare na ono rezanje i vađanje pregrada...
sad su me zvali i kažu da skut po novom ide 73 po satu i puno je življi!
probali su rolnice 5,5 grama i kažu da je malo življi do 20 km/h i onda nastavi isto ubrzavati i krajnja padne na 70...tako da su vratili serijske od 8...
znači sve serija ostala a nakon servisa spuha krajnja se povečala za 15km/h ;D
idem po njega popodne pa navečer napišem kako mene vuće koji sam malo teži od tog servisera!

sanatorium:

--- Citat: unknown - 09 Srpanj, 2009, 13:47:54 ---evo da se javim :icon_biggrin:
nisam uspio nigdje nać spuh za njega pa sam išao kod škare na ono rezanje i vađanje pregrada...
sad su me zvali i kažu da skut po novom ide 73 po satu i puno je življi!
probali su rolnice 5,5 grama i kažu da je malo življi do 20 km/h i onda nastavi isto ubrzavati i krajnja padne na 70...tako da su vratili serijske od 8...
znači sve serija ostala a nakon servisa spuha krajnja se povečala za 15km/h ;D
idem po njega popodne pa navečer napišem kako mene vuće koji sam malo teži od tog servisera!

--- Kraj citata ---

sad stavi rolne od 7 ili 7.5g i bolje ce ti ici

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju