Tehnički kutak > Blokade

Blokada na Kymcu super 8

<< < (7/10) > >>

Bluee:
a jebiga.na nizbrdici mi ide i 80,ali kod nas u slavoniji nemas puno nizbrdica:)
ajd budi ljubazan pa javi rezultate kad stavis multivar i auspuh jer to imam i ja u planu.
jel kupujes multivar i auspuh za super 9 ili prodaju bas za suoer 8 2t i gdje nabavljas dijelove i naravno koja cijena?

Cobra:
Ne ja sam izgleda pokusni kunic jer rijetko tko ima Super 8 2t pa moram gledati i usporedjivati po siframa djelove od Super 9,Vitalitya,People 50.Multivar ti je za sve 4 isti sad neznam kako ce za spuh biti.Sve u svemu sve cu da stavim od Malossija jos ide zvono i Fly kvacilo a stavit cu od Top Performanca remen.E da i ono najvaznije moram nabaviti odblokiran CDI ili od Super 9

Bluee:
to nase g#vn% ima i zablokiran cdi?pa nije ni cudo da neide skoro nistaajd pokusni kunicu kad napravis nesto javi:)

Cobra:
Naravno a mogli bi i vi decki malo otvoriti djep sta ste se stisnuli  :toothy12: aj ja cu Malossi neko nek slaze sve od Polinija ili Topa  :icon_tongue:

abuser:
Nova sezona je tu...

Stavio veću diznu (82 ako se ne varam, dobije se prilikom kupnje skutera), maknuo blokadu sa variomata (prsten) i stavio Leo Vince ZX auspuh i rolice 5,7 g koje idu uz njega (obavezno drugi auspuh jer je originalan previše zaštopan pregradama).
Sa auspuha obavezno skinuti suženje na početku grane.

Rezultat: skuter vuče mojih 100+ kg 80 km/h po ravnom, nizbrdo ide preko 85 km/h.
Ubrzanje dosta dobro (vuče bolje nego Aprilia), ravnomjerno ubrzava do 70 km/h i onda polako nabere do 80 km/h.

Skuter mi je kupnja i pol: za 2/3 para dobio skuter koji mi je ljepši od Aprilije/Gilere, a ide isto ili bolje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju