Tehnički kutak > Blokade

Blokada na Kymcu super 8

<< < (4/10) > >>

unknown:
pa ja sam kontao uzet TT...pošto je on ok za serijalu a kit ne mislim stavljat.
uglavnom,da puno ne idemo off...svi koji imaju probleme,neka riješe spuh!

Bluee:
moj kad ide 65 necuje se nista.imam osjecaj da bi mogao jos 20,ali nema snage(vjerojatno zbog auspuha).leovince mi se nesvidja jer hrdja.vidio sam da ima yoshimura za super 8.predivno izgleda;)hocu dobiti sta ako stavim tvrdji feder?'

unknown:
ja imam problem da u cijelom jebenom osijeku ne mogu nać leovince a kamoli nešt drugo za skut!

Bluee:
pa jel nemozes narucit pa pricekati koji dan?kod jave imas leovince tak da ti oni vjerojatno mogu naruciti,a ako to ne naruci iz zagreba pa dobijes city expressom sutra ujutro

e ja dans bio kod ovlastenog(suzuki na gundulicevoj) i lik mi kaze da on nezna skidati pregrade na auspuhu,nek odem kod skare ak je on to vec radio.sad sam uvjeren da nema pojma:)

unknown:
da ovi u škari su radili to nedavno,nakon što sam im ja rekao da je spuh pun pregrada:D
odi kod njih...
al opet kažem svi koji hoćete uklonit te pragrade...pazi to ti je 300 kn a leovince tt je 800...oni kad povade to van,opet nisu sve i opet to baš nije to...moje mišljenje da je bolje uzet odma tt jer mislim da ćeš dosta brzo svejedno kupiti rezu..
a java nema i ne zna kad će bit, u kridomi su se čudili kad sam pitao za spuh(ovlašteni kymco servis ak se ne varam),ivandija vše ne naručuje, iz škare mi rekli javit pa nisu.
uhvatio sam nekog tipa koji iz italije vozi, valjd će bit nešt.
btw,ti si iz os?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju