Ljudi iz nekog razloga imam veliku potrebu ovo podjelit s vama
Ako ništa drugo da se zajedno smijemo
Vozikam se ja po maksimiru tamo i odjednom me zadesi ovaj prizor:
I neznam di bi sa sobom, odguram ga tam 200 metara dalje da me ne gleda ekipa, zovem HAK, i nemreju mi oni pomoć kad je beskorisna ona kartica koju sam dobio s vozačkom, 400 kn prjevoz(nema šanse) mozgam ja dalje, kaže stari, dopeljaj se tak bez auspuha, reko dobar vic
Onda si mislim reko nemam drugog izbora i nazovem Giza(inače čovjek koji sve zna o svemu
) da ga pitam jel to smije tako, čim je dao blagoslov, i odličan prijedlog da idem preko Sljemena, nagurao sam komad krpe u obadva uha i krenuo prema sljemenu
Naravno začuđeni i zaprepašteni pogledi su bili prisutni kako sam prolazio maksimirom
morao sam i murju izbjegavat, sakrio se iza grmlja kad sam vidio da sam se mimoišao s njima, onda sam stao da pitam kako do sljemena nekog lika kaj ima neki supermoto (nisam zapamtio koji) sa akrapovićima, lik je bio posramljen kad je čuo moj zvuk koji je bio duplo jači od njegovog
onda sam produžio dalje i tako me zadesila kiša tuča i sakrio se u bircu ispod tende, gdje su ljudi bili vrlo ljubazni i sve su ponudili kako bi mi pomogli, SVAKA IM ČAST, onda sam dobio malo vate da naguram u uši i nastavim dalje
tablicu sam morao pokriti komadom krpe da me ne bi još tablicu neko zapisao i pozvo murju
i tako ja krenuo na put 13 kilometara uzbrdo, sva sreća kiša bila pa nikog ni bilo na putu da slušam njihove psovke kako prolazim,
i onda kad sam došo do vrha fino ugasim motor i nastavim dolje do kraja
i još malo kroz moje selo da svi čuju moju bjesnu motorčinu hahahahah ko zna kaj su si mislili,
eto tako je to
Iz nekog razloga na filmiću nije ni približno ko uživo zvuk, uglavnom zvuk je 50 puta jači