ka,prvo,ovo nije motor.
ka drugo,kad skupis nesto postova na forumu onda se drugima pravi pametan
ka trece,ulozio bi ja neke pare u motor ali definitivno nebi da 1000+ kn za neki auspuh koji cu opet tribat raspilat 10 puta zbog pregrada koje su unutra,znam to iz vlastitog iskustva,lik je isto za typhoon 50 uzea neki auspuh(ne sjecam se koji) za cirka 1500 kn pa je rekao da skuter s njim ide nesto bolje nakon sta ga je na 10ak mista ispila i vadia pregrade,bolje cu kupit sc22 auspuh od runnera pa njega raspilat i dobit koliko mi je dovoljno...a kit mozda cak i uzmem,ovisi o lovi...inace imam vaznije stvari za trosit pare,npr dijete od 4 mj.,a i skuter cu vozit samo ovo lito tako da mi se ni ne isplati ulagat puno...
A jesmo si nabrijani.Da sam mladi forumas....pa recimo da jesam na ovom forumu,al na kolko sam mašina napravio setup ni sam bog nezna i jednostavno nemos dobit sve ako nisi spreman malo uloziti.Ak ti je puno pljunit 500 kuna za RMS-ov kit(novo na trzistu) i to za LC,a za Typhoona je mozda i jos jeftiniji i malo srezati spuh,malo se poigrati sa valjćićima i kvačilom i vidjeti dali se da iskopati neki polovni primar tada neznam kako ti pomoci.Jel ti puno ulozit cca 700-800 kn,al da imas pristojan scoot?Moj kum ima Typhoon-a koji ispucava 115 na satu a sve sto je kupio je malossi gus kit,lezajeve i RMS radilicu mislim da 1500 kn nije nikakva cijena sa obzirom da ce se on voziti barem 4-5 godina na tom kit-u.
P.S. i ja imam dijete od 3 godine,pa sta sad stim?Svatko moze naći koju stoticu sa strane,pa si polako sloziti tormo............
Ak ces me poslusat evo ti moj prijedlog:
RMS-kit (kontaktiraj Davida on je diler)
Rolice 5 grama ili cak mix 3 od 5 grama i 3 od 7.8(nece ti toliko vristati,a kit ce ti dati snagu)
Spuh si probaj iskopati od starog piagio nrg iz 1998 godine i nes ga morat nist pilati jer su to otvoreni spuhovi.
Eto za 500-550 kuna si rijesio problem i malo se igraj sa diznom u karbu jer pretpostavljam da imas 12-icu.