Općenito > Maxiskuteri
remen na beverlyu 200
X-Spirit:
--- Citat: zg2007mk - 03 Rujan, 2009, 23:32:51 ---opet taj beverly. ponekad mi nije htio primati gas tak da kad ga odvrnes od pola do kraja uopce ne reagira nego ubrzava letargicno. odlucio sam promijeniti svijecicu. kupio originalnu promijenio, a ono ista stvar samo mi je sad kad pustim gas poceo pucati na auspuh i kod naglog odvrtanaj gasa malo zastuca. uzas. ima li ko kakvu ideju kaj bi to moglo biti? :dontknow:
btw tocim 100 pa neznam da li bi to mogao biti problem :dontknow:
--- Kraj citata ---
ovo sa stucanjem se i meni dogada na runneru, i koliko sam primjetio i drugim ljudima, i dan danas nisam odgonetnuo u cem je problem, doduse sad je ok, al pocet ce zezat kad tad...
Chupsy:
a da ti fino napraviš komplet servis na 12 tisuća, a ne ovak pol pol
znači remen, rolice, klizači variomata, ublaživač udaraca, ulje filter, ulje u zadnjoj glavčini, filter zraka i svijećica!
to sve promijeni i onda bu ok
zg2007mk:
izgleda da cu morati to sve promijeniti i ako onda ne bu bilo ok ide na bubanj
black-rox:
--- Citat: Chupsy - 06 Rujan, 2009, 23:46:49 ---a da ti fino napraviš komplet servis na 12 tisuća, a ne ovak pol pol
znači remen, rolice, klizači variomata, ublaživač udaraca, ulje filter, ulje u zadnjoj glavčini, filter zraka i svijećica!
to sve promijeni i onda bu ok
--- Kraj citata ---
A zašto bi mjenjao klizače,ublaživač udaraca totalno nepotrebno to se ne mjenja nikako na 12000km,a ni na 20000km
doc-sr150:
nego kad se mjenja???kaj klizači i ublaživač nisu potrošni materijal???u svakom se servisu mjenjaju na 12 000km...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju