Općenito > Maxiskuteri

remen na beverlyu 200

(1/7) > >>

zg2007mk:
posto sam nedavno kupio bev 200 sa navodno 6000 km 2002.god. isao sam skinuti poklopac da vidim stanje remena. Sad bi me zanimalo posto se na tim km ne bi trebao mijenjati remen kak da provjerim da li je remen original i uopce kak provjeriti da li je remen ok. E da na nekim slikama od remena vidio sam da remen ima zube samo sa jedne strane a na mom su sa obadvije?? evo par slika kak to izgleda

gumy:
originalni dayco, i malossi kevlar ti tako izgledaju. za ostale neznam jer ih nisam nikad vidio.
remen moraš izmjeriti širinu pa da vidiš kolko je potrošen.
navodno originalni remen se mjenja nakon 12000km, moj kevlar je bio prešo oko 6000 i skoro je puko.

alfist159:
Imam ti originalni remen za bev200 za prodati ako oćeš.

zg2007mk:

--- Citat: alfist159 - 25 Lipanj, 2009, 00:35:58 ---Imam ti originalni remen za bev200 za prodati ako oćeš.

--- Kraj citata ---
frend mi je dao novi remen pa sam promijenio njega i rolice (koje su bile dobre) i sad mi po cajgeru nejde vise od 100 a prije sam mogao navuci 120. btw bacio sam rejs sa frendom koji isto ima bev 200 i imam ga do nekih 80 a onda proleti pored mene. (tezi je od mene 30 kg), a kad sam sjeo na njegov a on na moj poderao sam ga ko beba zvecku. jel zna neko u cem je kvaka ???

gokiSP:
novom remenu treba neko vrijeme da sjedne na svoje i vjerovatno ti zbog toga nema krajnju..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju