Općenito > Maxiskuteri
remen na beverlyu 200
zg2007mk:
budem ga onda jos malo vozio i ako nebu isao kak treba vozim ga ne servis. a jel moze biti da je motor kaput jer ga bivsi vlasnik nikad nije vozio van grad (sibenik) pa da nije zagusen, ima 7000 km:dontknow:
zg2007mk:
e da kad sam stavljao remen jedva sam ga stavio, napred mi je bio skroz na osovini. tek kad sam zategnuo prednji vijak malo se udaljio od osovine sad neznam da li je to normalno. ???
X-Spirit:
pitaj ti boga kak je to sjelo, ako je uopce sjelo, postoji sansa da ti se to sad lijepo sve odsarafi i da vidis veselja, skidaj to dolje i ponovno slozi, inace se to ne radi tako kak si ti napravio, kad remen stavljas gore, nategni ga na kvacilu, znaci stisnes polutke da on malo propadne, i onda ga montiras na variomat....
Mr J:
--- Citat: X-Spirit - 13 Srpanj, 2009, 22:51:57 ---pitaj ti boga kak je to sjelo, ako je uopce sjelo, postoji sansa da ti se to sad lijepo sve odsarafi i da vidis veselja, skidaj to dolje i ponovno slozi, inace se to ne radi tako kak si ti napravio, kad remen stavljas gore, nategni ga na kvacilu, znaci stisnes polutke da on malo propadne, i onda ga montiras na variomat....
--- Kraj citata ---
upravo tako!
Ali dalje postoji mogucnost da remen koji ti je dao prijatelj nije nov i da je mozda potroseniji od tvog starog remena pa zato nemoze uloviti brzinu...
Inace, beverly 200 (koji sam imao) 5 minuta nakon montiranja novog remena isao je na autocesti nesto preko 130kmph! (toliko o tome da treba "sjesti" ) :icon_thumright:
zg2007mk:
opet taj beverly. ponekad mi nije htio primati gas tak da kad ga odvrnes od pola do kraja uopce ne reagira nego ubrzava letargicno. odlucio sam promijeniti svijecicu. kupio originalnu promijenio, a ono ista stvar samo mi je sad kad pustim gas poceo pucati na auspuh i kod naglog odvrtanaj gasa malo zastuca. uzas. ima li ko kakvu ideju kaj bi to moglo biti? :dontknow:
btw tocim 100 pa neznam da li bi to mogao biti problem :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju