Općenito > Maxiskuteri

remen na beverlyu 200

<< < (6/7) > >>

black-rox:

--- Citat: doc-sr150 - 26 Rujan, 2009, 14:42:06 ---nego kad se mjenja???kaj klizači i ublaživač nisu potrošni materijal???u svakom se servisu mjenjaju na 12 000km...

--- Kraj citata ---
Čuješ radim u servisu i to se ne mjenja na 12000km.......
Mjenja se ulje u motoru i prijenosu filter ulja,svjećica,roline,remen vario,kvačilo i sve se to doboro ispuše od prašine,filter zraka se opere,i naravno prekontorlira se malo ostale stvari :icon_thumright:

igor.sb:
zar ne kuzis da su čhupsi i doc radili u istom servisu  :toothy11:

black-rox:

--- Citat: igor.sb - 26 Rujan, 2009, 21:42:39 ---zar ne kuzis da su čhupsi i doc radili u istom servisu  :toothy11:

--- Kraj citata ---
Ne,a i ne zanima me,a koji je to onda servis koji mjenja ljudima klizače izbija im pare iz džepova to je ono zaj**** te lagano.........

igor.sb:

--- Citat: black-rox - 26 Rujan, 2009, 21:46:21 ---a koji je to onda servis koji mjenja ljudima klizače izbija im pare iz džepova to je ono zaj**** te lagano.........

--- Kraj citata ---

ne znam, a ni ne zanima me  :icon_tongue:  :toothy11:

X-Spirit:
koja frka oko klizaca koji kostaju 20kn, i to je kao izbijanje para  :laughing6: i ne vidim razloga zasto se ne bi promijenilo na toj kilometrazi, hoce netko propasti zbog tih 20kn...ne moze se striktno drzati manuala, jer ti mozes dobiti motor na toj kilometrazi na servis koji je groblje, i treba promijeniti sto stvari, a opet mozes dobiti motor na kojem neces morati skoro nista promijeniti...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju