Tehnički kutak > Tuning skutera
top variomat vs serijski minarelli
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 18 Rujan, 2009, 09:12:33 ---pa to i jest dovoljan razlog da se variomat proglasi losim :laughing7:, odnosno tu je multivar bolji...
ali kada sam ja isprobao serijski, jedini problem koji sam primjetio je u startu, i to je slabo izrazeno, to cu rijesiti jer kvacilo hvata na nepunih 4000rpm...
i potpuno drukcije razvijanje momenta i snage od multivara...
--- Kraj citata ---
Motor mi djeluje življi sa serijskim variomatom ako pogodiš rolice. Dok se s multivarom ponaša ko Piaggio :laughing9: :laughing9: :icon_tongue:
DvdAerox:
Na katalogu su stavili drukcije slike jer ako ne nitko nebi kupovao, na taljanskim sajtovima imas ponudu i na obima pise top tpr...
jos nesto varira izmedju starog narda i tpr-a, a to je onaj poklopac rolica crni iza (ne dodje mi kako se zove :toothy11: ) tpr bi trebo bit 69 ili 70 stpnjeva, od narda stari 67, jedan mi je taljan reakao da probam s tim poklopcem od 67 na tpr-a, al sam preso na vario od overa pa sam odustao...
jos nesto, vario tpr nije ni po izgledu kao mina orig...
postat cu slike kasnije od moja 2 :icon_biggrin:
+ vario mina neki kazu da im je najbolji jer se da extremno preraditi, imam negdje i tutorial... jedina mana koja preostaje je rupa u ubrzanju, lagana al se osjeti..
SlowRider:
--- Citat: SlowRider - 17 Rujan, 2009, 22:31:31 ---sutra cu samo potvrditi, a za sada sam 100% siguran u cemu je barem jedna razlika izmedju topa i serijskog.
TOP ima malo duzu vodilicu za klizace na variomatu, sto znaci da vise podize remen.
--- Kraj citata ---
zaboravio jutros slikati variomat...
ali evo imam ovu sliku od serijskog variomata, obratite pozornost na vodilice od klizaca:
EDIT evo slika koju dugujem:
TP variomat ima malo duze, isto tako i od proizvodjaca DR variomat ima duze vodlice:
duze vodilice=vise se podize podize remen=veca krajnja
dhorvat:
Slow, oko sokolovo! :toothy3:
SlowRider:
Taman sam pripremio narudzbu za TOP-ov variomat i one kalote... i vidim da je napokon dosao na stanje famozni mhr multivar, i sto sad uciniti? :redface: top vs malossi, upoznat sam sa prednostima i manama u nekim stvarima, a za jedno se moram odluciti i ici u krajnost sa stelanjem....
odlucio sam uzeti malossi mhr multivar, najvise zbog znatizelje jer izgleda da malo ljudi ima taj variomat.... kada to privedem kraju, kao sto sam obicni multivar i torq, valjda cu jednoga dana isprobati i TOP :dontknow:
jos jedan savjet za one koji voze serijski minarelli variomat, vozim vec 2 mj. serijski variomat, na vise skutera i setupa... dosao sam do zakljucka da najbolje radi sa "debelim" podloskama izmedju bolcne i ventilatora, od 1.8-2.0mm, moze i jos deblja podloska, ali se javlja problem jer se dodiruju kruna na radilici i zupcanik kurble (za probu se izvadi zupcanik kurble iz dekla, a postoji mogucnost obrade da sve pase), najjaci start i u tom slucaju trebaju mekane opruge kvacila, mana je jedino manja krajnja brzina, do 10km/h...
znaci pokusajte staviti deblju podlosku, iako se radi o malim razlikama u debljinama podloski, one se itekako osjete, a 2mm moze znaciti mrtav ili zivcan skuter :laughing7:
toliko od mene, a sada se okrecem malossiju u nadi da ce ostaviti puno bolji dojam od gore navedenoga
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju