Tehnički kutak > Tuning skutera
top variomat vs serijski minarelli
Pupo:
--- Citat: SlowRider - 02 Svibanj, 2010, 10:20:22 ---procitaj jos jednom post gore sa slikama :) "danas se malo poigrao sa topovim variomatom", a nisam izmjerio, inace bi znao :icon_tongue: ali najgore od svega sto sam vidio prije nekoliko godina 3 topova variomata koji su brisali do kraja, to je ono sto ne razumijem bas :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
jbg, nisam čitao. Tko zna što su mijenjali, možda im je počelo bit jeftinije pakirat variomate s druge trake pod svoje a kataloški je ostao isti. Al treba prvo vidjet dal uopće ima šanse da se variomat toliko skupi da istjera remen do vrha, ako da onda se može ić tražit rješenje, ako ne, ništa :(
SlowRider:
--- Citat: Pupo - 02 Svibanj, 2010, 10:26:37 ---jbg, nisam čitao. Tko zna što su mijenjali, možda im je počelo bit jeftinije pakirat variomate s druge trake pod svoje a kataloški je ostao isti. Al treba prvo vidjet dal uopće ima šanse da se variomat toliko skupi da istjera remen do vrha, ako da onda se može ić tražit rješenje, ako ne, ništa :(
--- Kraj citata ---
ja vise ne trazim rjesenje, jer mi je ovo dovoljno, pomak je postignut i ono sto imam je iskoristeno, recimo sa multivarom bi priblizno ovoliko (barem 5km/h manje) isao par puta godisnje kada se poklope svi uvjeti i malo vjetra u ledja tj. manjeg otpora zraka, sa trenutnim setupom uvijek i brze dolazi do te brzine.
ovo mi je dovoljno, iako sam razmisljao kupiti hebo next generation variomat posto on prema rijecima nekih vlasnika dize remen do vrha :dontknow:
dok detaljno isprobam prijenos sa 3 razlicita remena, ispusim 70km, a da ne pricam koliko kombinacija i predjenih km nastaje kada se stavljaju jos neke komponente :redface:
samo jos polutku da dotjeram, a neda mi se kupovati opet torq jer sam si rekao da treba biti sto manje tuning dijelova sa vrlo visokim iskoristavanjem potencijala :evil6:
Pupo:
Svaka čast torq polutci, ali je preskupa, cijene ju kao da je od zlata, pogotovo ove malosijeve i polinijeve. Jedino da je probat složit od piagio polutki il od čega su već bili pokušaji slaganja.
Crazy Kuree:
--- Citat: Pupo - 02 Svibanj, 2010, 11:50:45 ---Svaka čast torq polutci, ali je preskupa, cijene ju kao da je od zlata, pogotovo ove malosijeve i polinijeve. Jedino da je probat složit od piagio polutki il od čega su već bili pokušaji slaganja.
--- Kraj citata ---
od morinija, ja bi reko da su iste ko malossi bar što se kuta tiče, skroz ravno 3 kanala, i ta od morinija obavlja svoju ulogu, nema primjetni oscilacija
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju