Tehnički kutak > Tuning skutera

runner - pomoc oko tuninga

<< < (14/19) > >>

Dungeon Keeper:
Slusaj ti hellboy90 :D,

1. Motor ti se u startu moze gusiti i zbog previse benzina i zbog previse zraka (govorim opcenito, ne samo o tvome).

2. Pokusavas napraviti turpiju od standardnih 50cc, nemoze. Motor nema SNAGE.

3. Ne razumijem sta ce ti trkaci filter zraka, za koji k**ra*? Neces dobiti nista s njime, samo ces izgubiti.

4. Nemozes imati i ubrzanje i krajnju kako bi ti htio. Ako hoces dobru krajnju imati ces ubrzanje pa rupu, ili nekakvo regulirano ubrzanje od pocetka pa do te krajnje, ali nikakav jaki sut na pocetku,a bez rupe u sredini.

5. Ja sam radio isti k**ra* ko i ti, mijenjo 100 000 rulina i susti dnevno, dok mi nije dopizdilo i shvati osam da nemoze tako ici, da bi na kraju stavio kit, kojeg sam jos malo pobrusio i motor je poletio za razliku od onog kako je isao.

6.Suma: Ne mozes imati letjelicu sa standardnih 50, makni taj filter ca s motora. Tocka.

Dungeon Keeper:

--- Citat: igor.sb - 18 Svibanj, 2007, 13:45:09 ---
--- Citat: Dungeon Keeper - 18 Svibanj, 2007, 13:42:15 ---
--- Citat: igor.sb - 16 Svibanj, 2007, 01:07:47 ---ajd molim te kupi 6,0 ili 6,1 g role, kao sto je vec receno po 4961564x, zajebi te 5,7g

i kazes da ti je poceo tresti tek kad si stavio zute federe.....znaci premekani su....cisto sumljam da su ti zvono i ferode na kvacilu u k....

--- Kraj citata ---

Kako mogu biti premekani ako trese? valjda pretvrdi.

--- Kraj citata ---

:nono: :nono:

--- Kraj citata ---

Hahaha, pa trese se jer kvacilo proklizava, sto znaci da se nije dobro otvorilo, sto znaci da su suste dosta tvrde jer ne dozvoljavaju da se otvori. Da su mekane odmah bi uhvatilo i ne bise treslo? Mislim, ako je to ta vrsta treskanja na koje ja mislim.

hellboy_90:
Dungeon Keeper, lepo što si toliko ispisao u želji da mi pomogneš ;)

da krenem:

--- Citat: ---Karburator 19 od malosija, za filter takav. Nikakva postelavanja, samo stavi taj karburator pa ces viditi kako trosi i ne gusi se
--- Kraj citata ---

šta će mi veći karburator na 50ccm?

--- Citat: ---Kako mogu biti premekani ako trese? valjda pretvrdi.
--- Kraj citata ---

kada su premekani onda se kvačilo ne "zalepi" odjednom za zvono već proklizava pa zbog toga počinje da trese, a kad su tvrđi onda uhvati odjednom i ne pušta...:) (tako sam ja ukapirao)

--- Citat: ---1. Motor ti se u startu moze gusiti i zbog previse benzina i zbog previse zraka (govorim opcenito, ne samo o tvome).
--- Kraj citata ---

u mom slučaju je bilo previše vazduha (zraka) sad sam sredio to, ali sada pada kiša pa ne mogu da odem na neki pravac da vidim kakva bi bila boja svećice.

--- Citat: ---2. Pokusavas napraviti turpiju od standardnih 50cc, nemoze. Motor nema SNAGE.
--- Kraj citata ---

tu si možda u pravu... ali ja ne tražim ne znam kakve performanse... gledao sam kako ljudima idu skuteri sa sličnim setupom (spuh, multivar) pa i ja tražim samo to, da ide kao i ostali... :)

--- Citat: ---3. Ne razumijem sta ce ti trkaci filter zraka, za koji k**ra*? Neces dobiti nista s njime, samo ces izgubiti.
--- Kraj citata ---

šta mogu da izgubim? puno ljudi mi je reklo da ga stavim, a ja sam ga prvenstveno stavio jer je moj serijski filter sav u kur*u pa kad već kupujem filter, ajde da bude red sponge...  ;D

--- Citat: ---4. Nemozes imati i ubrzanje i krajnju kako bi ti htio. Ako hoces dobru krajnju imati ces ubrzanje pa rupu, ili nekakvo regulirano ubrzanje od pocetka pa do te krajnje, ali nikakav jaki sut na pocetku,a bez rupe u sredini.
--- Kraj citata ---

zato sada imam 4.8 rolnice, slabiju krajnju, ali bolje ubrzanje i međuubrzanje...

--- Citat: ---6.Suma: Ne mozes imati letjelicu sa standardnih 50, makni taj filter ca s motora. Tocka.
--- Kraj citata ---

znam da ne mogu, ali ne razumem zašto taj filter (koji je samo malo propustljiviji od serijskog) toliko utiče na to i treba da ga skinem

Dungeon Keeper:
Bla, bla, bla....

Da nisam nikad probao sve to ti nebi nista rekao...
Za karburator 19 sam se salio, ne treba ti ni filer taj a kamoli veci karburator...
Oke recimo da je kvacilo super, da je stvar u susticama - pa zasto ti nije proklizavao kada si imao mekane, standardne sustice? Malo logike a...

igor.sb:
dobro kako ti kazes, ja znam kako je kod mene bilo zbog mekanih federa, isto tako trese ako se jedan od 3 federa vise razvuce pri montazi, znaci taj razvuceni feder postaje meksi i zbog tog kvacilo ne vata na svakom mjestu isto.....moja teorija, moja praksa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju