Tehnički kutak > Tuning skutera

runner - pomoc oko tuninga

<< < (13/19) > >>

Dungeon Keeper:

--- Citat: hellboy_90 - 22 Travanj, 2007, 22:17:23 ---trenutno na runneru (nova verzija)

--- Kraj citata ---

Ja sam imao neki variomat od malossija isto, kostao je 600 i nesto kuna, nije bio multivar. Bio je dobar sto se i maksimalne tice i ubrzanja. Sada sustice, malene na kvacilu sluse samo za to da se motor zavrti prije nego sto pocne kretati. Sto tvrdje sustice, to se motor vise zavrti i tek onda krene. Stose tice rulina, remena i kvacila, nemogu ti pomoci. Stavi klip i cilindar ;).

Dungeon Keeper:

--- Citat: hellboy_90 - 27 Travanj, 2007, 11:16:20 ---mislim da će mi on za 10€ (ne znam koliko je to kuna) to i namestiti... rolnice mi je zamenio za 10€... videću kad stavim to, ali svejedno to će mu možda samo značiti na startu, ali će krajnja i dalje biti loša... ne znam šta da radim po pitanju krajnje...  :help:

--- Kraj citata ---

Krajnja: sto siri remen, sto meksa susta i sto teze ruline rezultiraju sto vecom krajnjom :D

Dungeon Keeper:

--- Citat: hellboy_90 - 16 Svibanj, 2007, 21:13:12 ---koliko sam primetio ne proklizava, sve sam obrisao, samo što ga nisam skroz zagrejao jer sam se samo po dvorištu provozao jer pada kiša. stavio sam red sponge.
--- Kraj citata ---

Karburator 19 od malosija, za filter takav. Nikakva postelavanja, samo stavi taj karburator pa ces viditi kako trosi i ne gusi se :D

Dungeon Keeper:

--- Citat: igor.sb - 16 Svibanj, 2007, 01:07:47 ---ajd molim te kupi 6,0 ili 6,1 g role, kao sto je vec receno po 4961564x, zajebi te 5,7g

i kazes da ti je poceo tresti tek kad si stavio zute federe.....znaci premekani su....cisto sumljam da su ti zvono i ferode na kvacilu u k....

--- Kraj citata ---

Kako mogu biti premekani ako trese? valjda pretvrdi.

igor.sb:

--- Citat: Dungeon Keeper - 18 Svibanj, 2007, 13:42:15 ---
--- Citat: igor.sb - 16 Svibanj, 2007, 01:07:47 ---ajd molim te kupi 6,0 ili 6,1 g role, kao sto je vec receno po 4961564x, zajebi te 5,7g

i kazes da ti je poceo tresti tek kad si stavio zute federe.....znaci premekani su....cisto sumljam da su ti zvono i ferode na kvacilu u k....

--- Kraj citata ---

Kako mogu biti premekani ako trese? valjda pretvrdi.

--- Kraj citata ---

:nono: :nono:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju