Tehnički kutak > Tuning skutera

runner - pomoc oko tuninga

<< < (15/19) > >>

Dungeon Keeper:

--- Citat: igor.sb - 18 Svibanj, 2007, 14:19:42 ---dobro kako ti kazes, ja znam kako je kod mene bilo zbog mekanih federa, isto tako trese ako se jedan od 3 federa vise razvuce pri montazi, znaci taj razvuceni feder postaje meksi i zbog tog kvacilo ne vata na svakom mjestu isto.....moja teorija, moja praksa

--- Kraj citata ---

Oke, tako se moze i tvrdi feder jedan prije opustiti. Ja kazem opcenito, da svi rade kako treba.... Mislim, ako malo logike upotrijebis ces zakljuciti... A imam i iskustava sa tim susticama podosta, usput.... (Cak sam par puta vozio bez jedne sustice, znaci pukla mi je sustica na kvacilu. Pa je stalno prikvaceno. Motoru tada das kontakt poguras ga, i on uplai na guranje. Hehehe, bez zajebancije. Mislim, ja jesam i jedan moj frend je isto tako.

Nikon:
pa mora trest kad ga drzis na minimumu gasa dok se spaja kumplug... sta tvrdji federi, veci djiri za kretanje i vise trese kad ga drzis laganini...

dungeon.. zasto nebi stavia red sponge da ima vise zraka i vecu diznu? nemaju svi kesu za stavit race kitove, radilice, struju i sl.

neko se zadovolji samo malim porastom u preformansama na svom skuteru i radi sve da bi to dobia..

hellboy_90:

--- Citat: Nikon - 18 Svibanj, 2007, 16:24:53 ---pa mora trest kad ga drzis na minimumu gasa dok se spaja kumplug... sta tvrdji federi, veci djiri za kretanje i vise trese kad ga drzis laganini...

dungeon.. zasto nebi stavia red sponge da ima vise zraka i vecu diznu? nemaju svi kesu za stavit race kitove, radilice, struju i sl.

neko se zadovolji samo malim porastom u preformansama na svom skuteru i radi sve da bi to dobia..

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

bravo, čovek  :notworthy:

Dungeon Keeper:

--- Citat: Nikon - 18 Svibanj, 2007, 16:24:53 ---pa mora trest kad ga drzis na minimumu gasa dok se spaja kumplug... sta tvrdji federi, veci djiri za kretanje i vise trese kad ga drzis laganini...

--- Kraj citata ---

Pa nek stavlja ko god sta hoce, a ne da svaki dan tu place sa postovima sada mi ovo sada mi ono. Nemam nista protiv susti, rekao sam da vise trese sa tvrdjim. Neka stavi 4 race filtera sto se mene tice, nece s njima nista dobit. Veca dizna, vise ce trositi i to je to, i brujati ce. Koda nisam nikada to probao napraviti... Uzaludan trud za nista. Toliko od mene ovdje na ovoj temi. ;)

Punisher:
Smirite se malo...  :nono: :nono: :nono:

Ok... svatko ima svoja iskustva i neke zaključke, zato smo ovdje da ih razmijenjujemo i pomognemo jedni drugima a ne da se svađamo - time nećete ništa dobiti, a kamoli riješiti neki problem...

Dungeon Keeper što da tebi treba pomoć, jel bi ti bilo drago kad bi te netko drugi iznapadao, ili da ti ljudi kažu svoja mišljenja sa najnormalnijim mogućim tonom da možeš sam odabrati što ti najviše paše i nešto zaključiti iz toga...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju