Tehnički kutak > Tuning skutera

runner - pomoc oko tuninga

<< < (12/19) > >>

hellboy_90:
to ti pričam... oko 5.5, a ne 6.1... to je previše...

danas ću obrisati sve pa ću javiti da li proklizava... pozz :hello:

hellboy_90:
koliko sam primetio ne proklizava, sve sam obrisao, samo što ga nisam skroz zagrejao jer sam se samo po dvorištu provozao jer pada kiša. stavio sam red sponge. nisam lepo naštelovao filter. dešavalo se da kad mu dam pun gas počne da se guši pa sam zavrnuo šraf i sada se ne guši ali kad pustim gas čuje se neko brujanje. rolnice na njemu su 4.8g jer nisam našao ni jedne druge, ali i sa ovima super poteže... samo da vidimo krajnju... sutra se javljam kad sve sredim... ako je to ok, onda je to kraj mog planiranog "tuninga", mada nisam bog zna šta oduševljen performansama, ali videćemo... pozz :hello:

hellboy_90:
lol moj treći post za redom...  :toothy12:

nisam uspeo da naštelujem karburator. kad naglo dam gas, on krene da gubi snagu, a ako na startu dam pun gas krene da se gasi. šta to znači?

zaprepastilo me je što se skuter sa ovim rolnicama uopšte ne vrti kao pre. nekada je išao do 10000 i padao na 9500. sada ode na cca. 9800 i pada sve do 8800... to mi je nešto čudno... da li to ima veze sa karburatorom?

Punisher:

--- Citat: hellboy_90 - 17 Svibanj, 2007, 19:47:48 ---lol moj treći post za redom...  :toothy12:

nisam uspeo da naštelujem karburator. kad naglo dam gas, on krene da gubi snagu, a ako na startu dam pun gas krene da se gasi. šta to znači?

zaprepastilo me je što se skuter sa ovim rolnicama uopšte ne vrti kao pre. nekada je išao do 10000 i padao na 9500. sada ode na cca. 9800 i pada sve do 8800... to mi je nešto čudno... da li to ima veze sa karburatorom?

--- Kraj citata ---
Znači da si mu dao previše zraka... smanji ga malo.

hellboy_90:
a jel se zato vrti tako malo (i ide mnogo lošije?)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju