Tehnički kutak > Tuning skutera
runner - pomoc oko tuninga
ivanm:
ako te serijski sf dere na startu onda su ti preteške role..
idalno bi bilo oko 6 gr, a sad dal 5.7 ili 6.2, to ti nitko ne može reć, to je stvar isprobavanja..
federe na kuplung isto, sa serijskima na nekom spuhu nemožeš ni krenuti, moraju biti tvrđi.. ako kupuješ malossi stavi odma žute nećeš fulat..
dizna je oko 66 ok, ali ti imaš novog runnera, a on ima obrtomjer, pa pogledaj malo okretaje, nebi smjeli padati ispod 8000, ako padnu normalno da ima slabije ubrzanje..
Punisher:
--- Citat: ivanm - 28 Travanj, 2007, 10:20:54 ---ako te serijski sf dere na startu onda su ti preteške role..
idalno bi bilo oko 6 gr, a sad dal 5.7 ili 6.2, to ti nitko ne može reć, to je stvar isprobavanja..
federe na kuplung isto, sa serijskima na nekom spuhu nemožeš ni krenuti, moraju biti tvrđi.. ako kupuješ malossi stavi odma žute nećeš fulat..
dizna je oko 66 ok, ali ti imaš novog runnera, a on ima obrtomjer, pa pogledaj malo okretaje, nebi smjeli padati ispod 8000, ako padnu normalno da ima slabije ubrzanje..
--- Kraj citata ---
Vidim da se kužiš pa da ja uletim s pitanjcem: na koliko okretaja bi trebao Aerox držati da ima svoju punu snagu?
Recimo trenutno meni drži na negdje oko 7000 okretaja (mrvu više) do razvlačenja.
To mi je sa starim i gotovo full potrošenim remenom, sa novim mi drži ispod 7000 i jedva ide a imam ja mislim 5g role...
Što preporučaš?? :help: :help: :help:
ivanm:
ako je serijski spuh, to je to.. oko 7000-7500 okr, moj pežo se serijski vrtio na 6600, piaggio se vrti na oko 7500-8000..
stavljanjem rezonantnog auspuha snaga se penje na oko 2000 okr više..
Punisher:
--- Citat: ivanm - 28 Travanj, 2007, 10:55:12 ---ako je serijski spuh, to je to.. oko 7000-7500 okr, moj pežo se serijski vrtio na 6600, piaggio se vrti na oko 7500-8000..
stavljanjem rezonantnog auspuha snaga se penje na oko 2000 okr više..
--- Kraj citata ---
Da ali meni nije to to... :laughing7:
Prije mi je puno bolje išao a sada bi me takoreći i bicikla mogla prestići...
Nema veze pročačkat ću ga ja dobro :laughing7:
THX :notworthy:
hellboy_90:
--- Citat: ivanm - 28 Travanj, 2007, 10:20:54 ---federe na kuplung isto, sa serijskima na nekom spuhu nemožeš ni krenuti, moraju biti tvrđi.. ako kupuješ malossi stavi odma žute nećeš fulat..
--- Kraj citata ---
stavio žute, malo pre :D lepo ubrzava...
obrtaji najviše padnu na 9k
krajnja mi je i manje od 90km/h... staviću teže rolne (sada su 4,8) ali kada sam menjao opruge, video sam da je kaiš otišao do *****. na nekim mestima i nema onog konca... da li je i zbog toga krajnja manja?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju