Tehnički kutak > Tuning skutera

runner - pomoc oko tuninga

<< < (4/19) > >>

Punisher:

--- Citat: hellboy_90 - 27 Travanj, 2007, 11:16:20 ---mislim da će mi on za 10€ (ne znam koliko je to kuna) to i namestiti... rolnice mi je zamenio za 10€... videću kad stavim to, ali svejedno to će mu možda samo značiti na startu, ali će krajnja i dalje biti loša... ne znam šta da radim po pitanju krajnje...  :help:

--- Kraj citata ---
Aj dobro platiti za mijenjanje oprugica na kvačilu i centralne opruge ako nemaš alata doma, ali ne vidim razlog zašto bi plaćao nekome da ti zamijeni rolice ili remen... to ti je skroz jednostavno i nemaš što zeznuti...  :happy6:

StreetRunner:

--- Citat: Punisher - 27 Travanj, 2007, 11:23:58 ---
--- Citat: hellboy_90 - 27 Travanj, 2007, 11:16:20 ---mislim da će mi on za 10€ (ne znam koliko je to kuna) to i namestiti... rolnice mi je zamenio za 10€... videću kad stavim to, ali svejedno to će mu možda samo značiti na startu, ali će krajnja i dalje biti loša... ne znam šta da radim po pitanju krajnje...  :help:

--- Kraj citata ---
Aj dobro platiti za mijenjanje oprugica na kvačilu i centralne opruge ako nemaš alata doma, ali ne vidim razlog zašto bi plaćao nekome da ti zamijeni rolice ili remen... to ti je skroz jednostavno i nemaš što zeznuti...  :happy6:

--- Kraj citata ---
ja se isto nebi upušta puno u te gluposti.Radije ću dat nekome 50-100 kuna nije bitno ali da mi to napravi.Nevolin ja ekspermentirat :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Punisher:
Ma gle nije ni to problem dati nego ima servisera koji vide da nemaš pojma pa ti još naprave veću glupost, nešto namjerno zahebu...

StreetRunner:

--- Citat: Punisher - 27 Travanj, 2007, 11:45:53 ---Ma gle nije ni to problem dati nego ima servisera koji vide da nemaš pojma pa ti još naprave veću glupost, nešto namjerno zahebu...

--- Kraj citata ---
ima san iskustva :laughing7: :laughing7: :laughing7:s vodenon pumpon

hellboy_90:
ma sad ja sam za 15 min menjam rolne, ali ranije nisam otvarao mašinu pa reko nek 1. put to uradi majstro kompresorom...

ivanm:

što se tiče ovog da slabo ide posle 60, to je sređeno multivarom (tj. belom oprugom), tj. ja tek na 60 i dobijem neko solidno ubrzanje. recimo kad stanem na crtu sa sf2 čista serijala on me odere do 60 i ja ga tek dana stignem i odeeeem... ali svejedno, ja i dalje imam lošu krajnju... recimo na mestu gde sam pre išao 85 (serijski) sada idem 88, (to nije krajnja, ali tu je kraj tog pravca gde merim ubrzanje...

nisam pametan... šta mislite da pomešam 6.3 i 5.0 pa da probam ili da odmah kupim rolne 5.7 pa da vidim...?

dajte neke ideje... :)

dizna i opruge su ti za koji dan...  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju