Tehnički kutak > Tuning skutera

runner - pomoc oko tuninga

<< < (3/19) > >>

Punisher:

--- Citat: igor.sb - 27 Travanj, 2007, 02:35:51 ---nesta mi nije jasno....kako mozes kupiti samo zute, ako cijeli set federa kosta 140kn, nadam se da ne mislis na centralni zuti

pa trebalo bi ici 6,0 kao sto su i ostali stavljali na piaggio masine sa spuhom i multivar

odi na ss forum, potrazi alfin topic u FAQ-u (negdje pred kraj) pod naslovom ''stavio zx-a na nrg-a'' pa si malo pogledaj koje je on kombinacije imao i na kojim okretajima je radilo, pa si malo usporedi...drugo ne znam sta da kazem

--- Kraj citata ---
Od Polini-a možeš naći samo jednu boju (tri komada)... ako je na to možda mislio.

hellboy_90:
nemam pojma... :toothy9:

sinoć sam sreo majstora, kažem mu "jel imaš set oprugica", kaže "imam samo žute, ali one tebi trebaju..." i to je to...

Punisher:

--- Citat: hellboy_90 - 27 Travanj, 2007, 09:34:55 ---nemam pojma... :toothy9:

sinoć sam sreo majstora, kažem mu "jel imaš set oprugica", kaže "imam samo žute, ali one tebi trebaju..." i to je to...

--- Kraj citata ---
Ako si dobio u kutijici (zatvorenoj) samo tri opruge onda su sigurno polini, jer od malossija uvijek dobiješ 9 opruga - 3 razine tvrdoće... ili je čovjek otvarao pa prodavao svaki set posebno...
Samo se pazi kad tako prodaje da te ne odere ako ne znaš ili da ti ne uvali polovne...

hellboy_90:
mislim da će mi on za 10€ (ne znam koliko je to kuna) to i namestiti... rolnice mi je zamenio za 10€... videću kad stavim to, ali svejedno to će mu možda samo značiti na startu, ali će krajnja i dalje biti loša... ne znam šta da radim po pitanju krajnje...  :help:

ivanm:
rolice moraju biti one težine koja omogućava da se motor vrti u najidealnijem režimu, znači na kojima auspuh ima rezonancu..
većina to zna poštelat po sluhu, al ako se ne kužiš koristi obrtomjer..
mislim da zx na piaggiu ima na 9000 okr..+/-200 okr (ovisno o frgazeru, airboxu..)..
najčešći je slučaj da skuter dobro ubrzava do 60 km/h, a onda okretaji padaju i dolazi do rupe u ubrzanju, koja se pegla još malo lakšim rolama ili tvrđim federom kontrasta..
posebno je to slučaj kod težeg vozača, ili kad se voze dvojica, ili kad ideš uz brijeg..
idealno poštelan prijenos ima minimalne oscilacije u okretajima..
ili biraš opciju boljeg starta ali kasnije manje krajnje, ili ti se u početku prevrtava malo ali zato kasnije radi u rezonanci..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju